Майка на седмокласничка удари шамар на учителка по математика

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (19)
09:38 / 01.03.2018
2393
Майка на седмокласничка удари шамар на учителка по математика в основното училище в Меричлери, съобщи bTV. Жената и друг път се разправяла с преподавателите на дъщеря си, но не им посягала физически.

Според колеги на учителката поводът за агресията била забележка, която математичката направила на момичето. То написало нецензурна дума на дъската по неин адрес. Ученичката започнала да крещи и да се заканва. Виковете й се чули чак до директорския кабинет. След голямото междучасие в основното училище дошла майката и налетяла на учителката. Детето имало проблемно поведение и с него се занимавала Детска педагогическа стая. То често се заканвало на учителите, не влизало в час.

Майката също била позната на полицията заради агресивното си поведение. Тя е задържана за 24 часа и предстои да бъде съдена за хулиганство по бързата процедура.


Виж коментарите (19)
Още новини от Национални новини:
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Започва Страстната седмица: Ето какви са обичаите
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).