Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Майка с жестока житейска драма: За малко не изгубих и второто си дете!
Автор: Екип Varna24.bg 10:42 / 11.11.2016Коментари (2)617
©
Загубих първото си дете поради тежки увреждания на сърцето, а миналата седмица за малко не изгубих и второто си, почти 2-годишно момиченце при нелеп инцидент в педиатричното отделение на МБАЛ-Русе, споделя 24-годишната Николет от Русе по БНТ.

"Детето се беше изправило в болничното легло и когато се подпря на предпазната ограда, тя се счупи на две и то падна на земята, при което си удари главата. Лекарите веднага й направиха скенер и за щастие няма счупвания на черепа и никакви физически наранявания, освен стреса, който преживя семейството ми.

Не ми се мисли какво можеше да се случи, ако при счупването на преградата някоя от тези метални тръби се беше забила в нея или си беше спукала черепа при падането. Тази преграда е била счупена и преди инцидента, защото ясно се вижда, че има заварка в горната й част, а долната й е била счупена и дори не е била заварена след това", разказва майката.

"Влязохме там с бронхит, а можеше и да се случи най-страшното. Леглата там не са единственият проблем. Цялото отделение е в окаяно състояние. Миризмата на мухъл и канал се носи навсякъде. Всичко е старо. Това място не е ремонтирано от години. Оборудването е старо. Самите лекари казаха, че им е трудно да работят в такива условия и че трябва ли да се случи нещо много сериозно, за да се направи ремонт на отделението.

Това не е място, където можем да лекуваме децата си спокойно. Потресена съм от състоянието на отделението. Не обвинявам лекарите и персонала за случилото се, аз самата не знам кого да обвиня и към кого да се обърна, за да се подобрят условията в детско отделение на МБАЛ-Русе", споделя Николет.

"Нима трябва ние родителите да събираме пари за ремонт, като си има институции за това, или ако ги има тези пари, къде са те? Обръщам се към вас, защото се надявам като се шуми повече около темата, да има някакъв резултат, защото не за първи път са подавани сигнали за условията там", добавя възмутената дама.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да ако металната тръба се беше забила в окото и то ослепее и никога няма да си намери мъж .... И как се чупи череп с падане от 30 см. !!!!!!
0
 
 
Под всяка такава статия трябва да има сканирана извадка от осигурителните вноски, които хленчещия е плащал.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: