Майката на дрогирания Кристиан с градина за деца на богаташи. Таксите са убийствени!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (6)
22:11 / 29.04.2020
3912
Десислава Николова, майката на 22-годишния Кристиан Николов, който екзекутира Милен Цветков посред бял ден в катастрофа, е събрала в детската си градина "Тути" една камара елитни отрочета - не само наследници на популярни лица от светските и артистични среди, но и на преследвани от закона господа. Като Васил Божков, например. Внуците на укриващия се в Дубай хазартен бос обаче вече са били отписани от 5-звездната забавачница, пише в."Галерия".

Николова, която има 50% участие в най-скъпата детска градина в София, трудно е преглътнала разочарованието от абдикацията на Божкови. Тя навсякъде се фукала с присъствието им в елитния списък и тръбяла колко са възхитени от обучението в "Тути". Божкови били визитната картичка на този й бизнес, в който инвестирала около милион лева. Радетелката за луксозно възпитание, която явно не се е справила с проблемите на собствения си син, постоянно ухажвала известни майки и татковци. Николова останала неприятно изненадана от решението на Божкови.

Говори се, че Ива Софиянска първа предложила на мъжа си Антон да преместят в друго заведения Мая и Васил, кръстени на свекървата и на свекъра, защото се притеснявала, че вече всички знаят къде се намират през деня наследниците на Божков. Тв водещата се страхувала, че децата не са в чак толкова сигурна локация, тъй като пред "Тути" на ул. "Червена стена" имало само 1 бодигард, който едва ли ли би се справил в по-критична ситуация.

Освен това Ива не била твърде доволна от нивото на обучение на Тути, въпреки, че е английска детска градина. Софиянска си представяла, че отрочетата й ще владеят много по-бързо езика на Шекспир. Това, което изуми мнозина за детската градина "Тути", са таксите, които майката на 22-годишния дрогиран шофьор, убил Милен Цветков, е събирала. От справка на официалния сайт на забавачницата става ясно, че таксите варират от 2800 до 5200 евро.

Виж коментарите (6)

Още по темата (190):
21.01.2024 Дъщерята на Милен Цветков: Време е историята на баща ми да бъде разказана
31.12.2023 Режисьорът Веселин Диманов прави филм за популярния телевизионен водещ Милен Цветков
19.09.2023 В София откриват чешма в памет на непрежалимия Милен Цветков
27.07.2023 ВКС публикува мотивите за присъдата на Кристиан Николов, убил Милен Цветков при катастрофа
25.07.2023 Mинистър Калин Стоянов: Присъдата по делото за Милен Цветков е пробив и може да се наложи като практика
24.07.2023 Адвокат Рангелов за присъдата за катастрофата с Милен Цветков: Решението на ВКС е спорно
Още новини от Национални новини:
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Започва Страстната седмица: Ето какви са обичаите
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).