Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Максим Бехар предлага на държавата слогана "Bulgaria – Dream Area" за 1 евро
Автор: Пламена Николова 14:04 / 22.02.2022Коментари (0)982
©
Максим Бехар, комуникационен експерт и главен изпълнителен директор на M3 Communications Group, Inc., предложи в писмо до премиера Кирил Петков правителството на Република България да купи всички права на създадения и регистриран от него преди години слоган "Bulgaria – Dream Area“ за 1 евро, се посочва в информация, изпратена до Varna24.bg.

Той изтъкна предимствата на слогана като ключов елемент от комуникационната кампания за привличане на инвестиции, туристи и висококвалифицирани кадри в страната. В специално писмо до премиера Кирил Петков и ресорните министри, Националният борд по туризъм подкрепи апела на PR експерта към правителството за подобряването на българския имидж на международния пазар.

"Това е само едно предложение. Може би има и други за слоган в България в чужбина, но никога до сега не съм попадал на тях. Това е само една заявка, че България трябва да има силен слоган, който да я отличава от всички други държави, да бъде лесен за запомняне и да казва с малко думи много неща. "Bulgaria - Dream Area“ е точно такъв слоган“ каза Максим Бехар.

Предложението на Максим Бехар бе придружено и с обещание за безвъзмездната му подкрепа в бъдещи комуникационни стратегии за изграждането на България като по-атрактивен бранд с модерна визия и идентичност.

Слоганът "Bulgaria Dream Area“ е създаден и патентован от Максим Бехар още преди две десетилетия, той е доста добре познат в чужбина и през годините допринася за рязкото повишаване на интереса към България от стотици инвеститори и туроператори. През 2002 г. Максим Бехар стартира поредица от международни инвестиционни форуми, които успешно реализира под слогана, в партньорство с губернатора на щата Невада Боб Милър. Първата такава конференция, посветена на туризма у нас, е открита със записано видео обръщение от бившия американски президент Бил Клинтън и с участието на пpeдcтaвитeли нa пpaвитeлcтвoтo, eĸcпepти в oблacттa нa тypизмa и чyждecтpaннитe фиpми, инвecтиpaщи y нac.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Европейски избори 2024
Български тенис
Сърбия-Хърватия
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: