Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Малко над 100 лева ще струва на студентите купонът в Банско
Автор: Екип Varna24.bg 11:56 / 08.12.2021Коментари (0)1118
© bTV
Малко над стотачка ще ни струва двудневният пакет за зимни забавления в Банско по случай студентския празник, показа справка на "Монитор" в платформите за онлайн резервации. Хотелиери масово предоставят възможност купонът да продължи поне до 10 декември, предлагайки на своите гости по две или три нощувки в местата за настаняване. Офертите за другите два зимни курорта у нас през тази година са значително по-малко, вероятно заради противоепидемичните мерки за борба с COVID-19.

Според предложение в мрежата две нощувки в студио със закуски и празнична вечеря в 4-звезден хотел в Банско ще ни струват 135 лева на човек. За галавечерята е предвидено тристепенно меню, в което влизат още безалкохолно, минерална вода, български водка, ракия или уиски 50 г, чаша червено/бяло вино или наливна бира. Гостите на мястото за настаняване ще могат да се възползват и от вътрешен басейн с топла минерална вода, джакузи, солна стая, парна баня, финландска сауна, фитнес и 20% намаление на всички масажи.

Срещу допълнителни 35 лева за "парти гривна" пък след приключването на празненството в ресторанта студентите могат да се насочат към някое от нощните заведения в града без допълнителна такса за вход. Припомняме, че за да купонясват в дискотеките обаче, бъдещите висшисти трябва да разполагат и със зелен сертификат. Разбира се, приятел в нужда се познава и ваксинираните, преболедувалите или тестваните за COVID-19 с охота предоставят здравните си сертификати на своите колеги от университета. Подобна практика се наблюдава не само по празници, но и в ежедневието, когато зажаднелите за забавления младежи се вмъкват в някой мол под чужда самоличност, за да си закупят така необходимата дреха.

Макар предложенията за 8 декември в другите два зимни курорта у нас - Пампорово и Боровец, да са по-оскъдни спрямо тези преди пандемията, избралите да посрещнат студентския празник в Родопите няма да останат разочаровани. Те ще броят по-малко от стотачка за две нощувки в тризвезден хотел с включена закуска и трансфер до ски пистите. Пакетът, в който влиза настаняване в двойна стая, е на цена от 58 лева на човек. За празнична вечеря студентите задължително ще се наложи да доплатят 25 лева - там менюто е тристепенно, като ще могат да избират между родопска или шопска салата, пилешко със сметана и зеленчуци или свинско филе с гъбен сос, за подслаждане пък е предвидена бисквитена торта. Наздравица за празника ще могат да вдигнат с 50 грама водка, която също влиза в цената на куверта.

В случай че предпочетат да посрещнат празника другаде, то Велинград има идеалното предложение - срещу 125 лева студентите ще получат две нощувки със закуски и празнична вечеря. Офертата включва още и безплатен достъп до релакс зоната на хотела, която разполага с вътрешен басейн, хамам, финландска и инфрачервена сауна, леден душ, джакузи и парна баня.

Заведенията извън курортите пък са помислили и за всички, които не могат да се измъкнат от работа за няколко дни, за да празнуват. Така например столична кръчма предлага куверт от 40 лева на човек за четиристепенно меню - салата, топло предястие, основно ястие и десерт.



Още по темата: общо новини по темата: 67
09.12.2023 »
08.12.2023 »
08.12.2023 »
08.12.2023 »
08.12.2023 »
02.12.2023 »
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: