Малолетни ученички пребиха момиче, техен приятел пък снима

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
16:53 / 01.06.2020
995
Софийска районна прокуратура образува досъдебно производство за извършено престъпление за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

На 31 май десет момичета пребиха своя съученичка в района на "Южния парк". Пострадалата е постъпила в "Пирогов" още същата вечер.  Спречкването започнало чрез чат в социалните мрежи. Там бил уреден и боят. Момичето е ритано в устата. Побоят пък е заснет от момче.  Ето и официалното съобщение от прокуратурата:

Днес, 01.06.2020 г., след доклад на материали от 04 РУ СДВР, прокурор при Софийска районна прокуратура образува досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 131, ал. 1, т. 12 (причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди). От събраните материали става ясно, че около 18.00 часа на 31.05.2020 г. е възникнал скандал между голяма група от момичета, на възраст между 12 и 16 години, събрали се в Южния парк в град София, в хода на който те си разменили обидни реплики и квалификации. При ескалиране на конфликта са нанесени и удари на две от момичетата, като впоследствие едно от тях е потърсило медицинска помощ в УМБАЛСМ "Пирогов". При прегледа са установени повърхностни рани в областта на устата, като е констатирана липса на други сериозни травми. Действията по разследването продължават.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...
Сандов: Време е за собствена парламентарна група на "Зелено движе...
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Българчета с пълен комплект медали на Международната олимпиада по...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).