Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Малък Тошко: Тодор Живков е най-хубавото нещо, случило се на България за последните 100 години
Автор: Екип Varna24.bg 14:12 / 16.12.2019Коментари (16)3079
©
"От баща ми Иван Славков ми остана само "лунният часовник". Историята на този часовник е много интересна. Въпросният "муун уоч" е този, с който са стъпили на Луната, и са му го подарили. Американски е. Не помня обаче на кого той го подари. После след години аз му взех същия, който и днес се произвежда. На една от последните ни срещи той ми го даде за късмет. И той остана у мен. След това с него спечелих шоуто "Биг брадър".

Така с днешна дата синът на Иван Славков - Тодор, който е любимец на младото поколение, обяснява факта, че не е милионер и никакви милиарди не му е оставил баща му.

"Занимавам се с бизнес, плащам си данъците. Милиардите, за които се пише и говори, са митология. Аз, ако ги имах тези пари, нямаше да живея в България, нямаше и да работя", категоричен е Славков.

48-годишният мъж от година и повече не ходи по нощни заведения, алкохол също не пие. Вече е осъзнал, че за малко е можело да стане алкохолик.

"Дълго време, преди да спра да пия, осъзнавах, че имам проблеми с алкохола. Което е най-важното - сам трябва да направиш първата стъпка. До ден днешен половината ми приятели мислят, че са обикновени пияници, а не могат да проумеят какви закоравели алкохолици са. След "Биг брадър" спрях с алкохола. Но в предаването на много неща се научих.

"Най-вече на това, че не бива човек да се взима прекалено на сериозно. Аз и сега си живея живота и не преча на околните", споделя Малък Тошко пред "България днес".

Иван Славков бе любимец на своето поколение. Като бохем, спортист и верен приятел го определяха близките му И той като повечето си приятели е имал много трудни моменти в живота, но не е от хората, които падат духом.

"Преди си хабих нервите излишно, сега имам чувството, че вече отсявам нещата, за които да се ядосвам. Трябва наистина философски да се гледа на нещата. Животът си продължава. Аз като цяло не съм си правил илюзии, че ще бъда допуснат до властта", обяснява неуспеха на партията си "Напред, България" в момента Тошко.

"Винаги съм казвал, че Тодор Живков е най-хубавото нещо, което се е случило на България за последните 100 години", твърди любимата тв звезда. За коледна ваканция Тодор Славков се готви най-вече с дъщеря си Катерина. Двамата често ходят на ски и така си почиват извън столицата.

"Нямам страхове за детето. Майка й я държи изкъсо, което ме радва. Но и Катето е добро дете - ученолюбиво, има много таланти, дай боже, да надмине всички в рода ни", надява се Славков. Часовникът е най-скъпата вещ останала на Малък Тошко от баща му Като бил малък, любимият внук на Тато си играел с Борис Велчев и Станишев.

"Аз не бях добро дете, но баща ми, както можете да се досетите, ме възпитаваше строго. Иначе си бях разглезен. Тогава не го осъзнавах, приемах за даденост много неща, за които моите връстници по онова време не са и мечтали."

Синът на Батето не крие, че още от малък се е опитвал винаги да подражава на известния си татко, а любимите му моменти от детството са дните, прекарани в планината. Само той и баща му. Като внук на Тодор Живков детските години на Славков се различават от тези на връстниците му. Той общува само с тесен кръг от "избрани деца" на тогавашните първи в държавата. Като малък Тошко си играе със Сергей Станишев и Борис Велчев.

"С Борис Велчев не съм се виждал от дете, тоест от 30 години. Със Сергей също от много отдавна не съм се виждал", споделя Славков за другарите от детството си.

За Коледа малкият Тодор получава като подарък един от първите компютри у нас. Вкъщи често събирал децата на шефовете от Политбюро, за да се порадват и те на чудото на техниката. Тодор Славков с тъга си спомня малкото моменти, в които е бил заедно с майка си Людмила и своя баща.

"Каквото и да говорят, бяхме щастливи. Сега особено преди Коледа ми липсват много родителите", признава Малък Тошко.

Тодор Славков си има любим халат от тийнейджърските си години, който пази и до днес. Малък Тошко и до ден днешен се разхожда вкъщи точно със същия модел, който му шият по поръчка. "Винаги посрещам гости сутрин с този халат. Пазя си първия още от младежките ми години, но вече не го нося. За сметка на това ми шият подобен по поръчка. Дори и платът е същият", казва Славков.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Има предвид, че е най-хубавото за него, а не за България! Диктатурата след 9-ти септември 1944 е едно от НАЙ-ЛОШИТЕ НЕЩА, случили се на България... :(
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 16.12.2019 г.
+1
 
 
Тая комунистическа издънка живее от парите на дядо му. Мързелив, хулиган, наглец, безсрамник, комарджия и изнасилвач на Мила Гешева. Такива - когато и да им резнеш зелката - все е късно. И за да има пари за комар - сложиха го съдружник на Хр.Крушарски в приватизираната фирма за ракети против градушка. Нямат спиране тия червени номенклатурчици.
0
 
 
Защо го няма онова мекере елестар да коментира новината ,да защити другарите.....
+8
 
 
Защо се дава трибуна на тази алкохолизирана отрепка?
+5
 
 
Смърт за теб Тошко , и цялото ти семейство , дядо ти беше пе*ал скапан , както и всички червени боклуци комунисти , смърт за всички комуняги и рубладжии .
+6
 
 
Ти си внук на влашки циганин,алколизиран простак!Малко е да ви изтрепем до девето коляно!
+8
 
 
Да, за Тошко онова време е било прекрасно и безоблачно. А тогава по Рождество обикаляха около църквите и записваха кой влиза и излиза. После намалено поведение, кофти характеристика и т.н. И на опашка за всичко не е чакал, и тока не са му спирали. А да посрещаш сутрин гостите си с халат е е*ати простотията.
+10
 
 
Емо Каменов щеше да опука Тошко от бой в "Биг Брадър ",много му беше набрал.И е бил прав !Този Тошко е толкова нагъл,че няма накъде !
+9
 
 
Мамицатата ти гнусна!Защо не стана като в Румъния да ви наредим на стената .....
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи в България
Лято 2024
Втора лига сезон 2023/24
Бюджет 2024
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (416) 14%
Добре, но можеше и по-добре (390) 13%
Не се справи (573) 19%
Пълна трагедия (1600) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: