Мара Шамара организира сбивания, момичета се правят на пихтия!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
11:34 / 30.01.2018
2757
Две тийнейджърки - 15-годишната Мария Ш., известна като Мара Шамара и с година по-голямата от нея Михаела от Берковица, организират и участват в боеве между ученици в София, пише "Телеграф". Информацията е потвърдена от диджеи, организатори на дискотеки за деца, които познават отлично както тях, така и връстниците им. Сред непълнолетните двете момичета са конкуренция и основно те въртят размяната на удари между девойки, а момчетата просто гледат. 

Шамара действа в столичния квартал ж.к. "Люлин", а Мишето - в центъра на София. Мария е родена през 2002 година и учи в 97-о СОУ "Братя Миладинови". "Постоянно си търси кого да млати. Създава интриги между момичетата и дори им прави срещи, където да се разберат. Има една градинка в 3-и микрорайон. Обикновено там си разменят юмруци", разказаха ученици. Във Фейсбук Шамара е изключително популярна. Само на 15 години е, но има 5065 последователи. Споделя с тях снимки, на които се плези, демонстрира плът, пуши цигари и се налива с водка. 

"Тя е тартор. Създала си е кръг от момичета, които я следват и всички заедно тормозят останалите", убедени са тийнейнджърите. Мишени за Мара са основно възпитанички на други гимназии в ж.к. "Люлин", а не тези от 97-о СОУ. "Конкурира се с популярните там", споделят връстниците й. Последният бой на Михаела М. пък е от средата на януари, признава самата тя. "Две момичета ме нападнаха, навикваха ме, обиждаха ме, затова отвърнах - скубахме се и се дърпахме, накрая ни разтърваха", разказва хубавицата.

Според анкета сред тийнейджърите коя е най-бойната мадама сред учениците в столицата Мишето е фаворит. "Не организирам нищо, случвало се е да се бия", скромна е Михаела. Връстниците й дори посочват къде девойката върти боеве между ученици. "Зад НДК се случва и близо до гимназиите в района", споделят те. По думите им основната причина за конфликти между деца са момчетата. "Карат се за гаджета и за популярност. Не залагат пари. Просто демонстрират колко са велики", обобщава диджей, допитал се до тийнейджърите в София.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери измамиха многодетна майка, жена на програмист. Той им обяв...
Проф. Тодор Кантарджиев за коклюша: Антибиотикът трябва да се дав...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).