Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мария Бакалова под заплаха от прокобата "Царичина"
Автор: Екип Varna24.bg 12:03 / 02.09.2022Коментари (0)1235
©
"Царичина не бива да се пипа! Всеки, който го направи, ще бъде настигнат от проклятие. Затова Мария Бакалова да се пази."

Това предупреди експерт по паранормалните явления пред "България Днес". Той е сътрудник на най-големия сайт Portal2, специализиран в разгадаването на мистерии, загадки и конспирации "по света и у нас".

Наскоро се разбра, че бургаското момиче в Холивуд и нейният съдружник - актьорът Юлиан Костов, са продуценти на "мистичен детектив". Самата Бакалова участва като актриса, а мястото на заснемане е Царичина. По думите на БГ звездата в Меката на киното сюжетът се върти около кацане на НЛО в костинбродското село. През годините на прехода то се покри с мистична слава. В самото начало на 90-те военни прокопаха там "тунел към други измерения". Сега от изкопа няма и следа. Той е засипан, отгоре е прораснала трева, а нечия ръка е боднала и табела с надпис: "Тук беше дупката".

Експерт номер едно и досега по "ямата в Царичина", както я нарече народът, е екстрасенсът Елисавета Логинова. Тя е включена в екипа, ръководен тогава от самия Генщаб на българската армия. По това време негов шеф е ген. Радню Минчев. Съпругът на контактьорката с инопланетяните - Илия Логинов, е армейски офицер. Напуска рано този свят, а колеги на съпругата му смятат и досега, че копането в Царичина е ускорило неговия край. Освен Логинова към екипа е била привлечена и начинаещата, но много перспективна според експерти по НЛО екстрасенс Марина Наплатанова. Тя е дъщеря на полк. Делчо Наплатанов, дългогодишен кадър на Министерството на отбраната.

Предупреждението на днешните БГ контактьори към Мария Бакалова е потвърдено и от много жители на Царичина. През годините, разказват те, по нощите над дупката виждали да трептят странни светлини. Кучетата в селото започвали да лаят, случвали се и необясними от гледна точка на здравия разум инциденти. Хората от Царичина се опасяват, че мястото може да започне да привлича като магнит любители на мистиката. Затова те се радват, че "тунелът" е засипан. Били съгласни отгоре да се излее и бетонна плоча за още по-голяма сигурност.

Известни наши есктрасенси също се вайкат, че раздвижването около Царичина може да отвори "кутията на Пандора" и оттам да плъзнат опасности от извънземен характер. "Присъствието на толкова много хора, шумовете, активното движение, ритуалите, макар и само на лента, са в състояние да активизират силите от други светове", алармират те.

Една от първите специалистки по всичко, свързано с "тунела" в костинбродското село, е столичната журналистка Анна Зографова. Тя първа в България се сдобива с видеоакасета със запис на "разговорите" на Марина Наплатанова с "космическия разум" край Царичина. По-късно младата жена, разкрива Зографова, пада от висок етаж на блока си. Официалната версия е самоубийство, но тя продължава да се оспорва от много екстрасенси. Самият полк. Наплатанов, бащата на Марина, скоро след нея също напуска този свят. Офицерът е открит мъртъв край старата естакада към аерогара София, научи "България Днес". Какво е причинило фаталния край, остава загадка и до наши дни.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
Издирват 17-годишно момиче от Дупница
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: