Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мария Игнатова била на косъм от смъртта! Умува да се изправи ли срещу най-големия си страх заради Рачков
Автор: Екип Varna24.bg 16:43 / 17.07.2018Коментари (0)4469
©
Димитър Рачков и Мария Игнатова са отново двойка. Кратката раздяла се отразила отрезвително и на двамата, пише в. "Шоу". Разбрали, че по-добър партньор няма да срещнат и решили отново да заживеят под един покрив. 

Мария и Рачков станаха двойка през 2008 г. покрай работата им при клана Халваджиян. Оттогава медиите живо се вълнуват от връзката им. През годините редовно плъзваха слухове, че двамата водещи се разделят. Всичко при тях вървеше по мед и масло допреди година, когато блондинката си събра багажа от къщата им в Панчарево и заживя при майка си. 

Появиха се хиляди спекулации довели до раздялата им. Носеше се упорит слух, че Мария е залитнала по цирковия акробат Енчо Керязов. Макар и двамата да отричат привличането един към друг, фактите говорят друго. Много често Игнатова е засичана в компанията на женения мъж, а новината бе потвърдена и от нейни близки приятели. 

Явно всичко се е оказало просто един флирт или мимолетна връзка, тъй като няколко месеца по-късно Игнатова е отново в обятията на Рачков. Решили да си дадат още един шанс и заради децата им – Виктор и Димитър, които имат от предишни връзки. Малчуганите отраснали заедно и се приемали за кръвни братя. Още повече че Мария и Рачков не правили разлика между децата и се грижели така, все едно са техни общи. 

Преди да заживеят пак под един покрив обаче, двамата седнали на дълъг и болезнен разговор. Казали си всички неизречени неща през годините и всеки заявил какво не му харесва в отношението на другия. Мария категорично заявила, че не може да се примири с болезнената ревност на мъжа си, която я задушава. Той пък от своя страна настоявал за истинско семейство и най-накрая да загърби за малко кариерата си и да му роди наследник. Предстои да видим докъде ще стигнат отношенията им и дали русата водеща ще е поредният забременял кадър на Нова телевизия.

Има обаче и друг проблем – Мария изпитва страх от раждане. Тази фобия се появила покрай първата й бременност, когато се разболяла и трябвало да приема антибиотици. Когато детето проплакало доста по-рано от определената дата, било прието по спешност в болница, а самата Мария също беряла душа, прикована към леглото. Двамата лежали в различни клиники и на бившия й мъж се налагало да снове между двете места. После Игнатова изпаднала в тежка следродилна депресия, която не могла да преодолее година след това и което било причината с Петко Димитров да се разделят.

Феновете на Рачков се надяват със завръщането на Игнатова той да се успокои и да се вземе в ръце, тъй като след раздялата им качи драстично килограмите. "Той го изживява много зле, личи по външния му вид, който е тотално занемарен“, пишат в социалните мрежи загрижени почитатели.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: