Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мария Илиева влезе във форма, отслабна драстично
Автор: Екип Varna24.bg 16:36 / 31.10.2022Коментари (0)908
©
Мария Илиева се е вталила за отрицателно време. След като в продължение на повече от година звездата беше критикувана, че не може да свали корема си и след второто раждане продължава да изглежда като бременна, в момента тя е поне с 20 килограма по-слаба отпреди. Как е станало това, не е ясно, но певицата е на миниатюрна крачка от формата, която имаше в най-добрите си години. 

Промяната във визията на Мария Илиева е станала почти светкавично, забелязват наблюдателни фенове на изпълнителката. През лятото тя продължаваше да носи с достойнство наднормените си килограми и обясняваше в свои публични изяви, че е нормално наскоро родила жена на нейните близо 45 години да изглежда пълна. В това звездата е права, но е любопитно как е успяла за не повече от 2-3 месеца да се раздели с всички излишни мазнини, които в продължение на повече от година разваляха снагата й. Известно е, че Мария роди второто си дете – дъщеря си София, през лятото на миналата година. Тя не си взе отпуск по майчинство, а започна работа възможно най-скоро след щастливото събитие. Това даде възможност на всички, които се интересуват, да видят по какъв начин втората бременност се е отразила върху фигурата на звездата. В продължение на повече от година тя изглеждаше като бременна поне в шестия месец и се чудеше как да прикрива килограмите си. Не е ясно точно колко е тежала, но съдейки по вида й, при не много голяма височина е стигнала поне около 85 кг., пише "Уикенд".

Преди дни обаче звездата се появи на светско събитие и изненада приятно всичките си фенове. Тя отново изглежда стройна и секси, както открай време я познават. Продължава да носи любимите си високи токчета, но вече не защото се надява, че допълнителните сантиметри ще прикрият част от излишните килограми, а само за да подчертае позитивната промяна във външния си вид. Говори се, че звездите напоследък ползват лекарства за диабетици, с които отслабват светкавично. При Мария Илиева обаче случаят едва ли е такъв, тъй като тя е прекалено образована и умна, за да прибегне към подобен опасен за здравето метод. По-скоро е успяла да ограничи въглехидратите и е започнала да се придържа към модерния кето режим на хранене, с който всички мазнини изчезват за отрицателно време.

Основен неин стимул за гладуване е любимият й човек – Александър Междуречки. Откакто са заедно, той не се отделя от нея, въпреки че не се появява в медиите. Половинката на звездата я придружава на светски събития, на които изрично моли фотографите да не го снимат. Тъй като е харесван мъж, Мария Илиева едва ли е спокойна за връзката си с него, докато разхожда наднормени килограми. Явно се е взела в ръце и е успяла да влезе във форма, за да намали до минимум риска мъжът й да започне да гледа встрани.

Наред с отслабването звездата май се е постарала да премахне от публичното пространство възможно най-голяма част от "дебелите" снимки, които пазят спомена за доскорошните габарити на фигурата й. От интернет например са изчезнали почти всички снимки с нея от концерта на Любо Киров в зала "Арена Армеец" миналата есен. Там певицата беше гост звезда и се появи на сцената в минижуп, който разкриваше твърде едрите й крака, покрити със солидна доза целулит. Няма ги и снимките от финала на "Гласът на България" по Би Ти Ви, където звездата пя с Борис Христов от отбора на Иван Лечев. Тогава тя се показа в меко казано странен тоалет – къса и много широка рокля, която я караше да изглежда още по-пълна отколкото беше в действителност. Все още могат да се открият записи от тези събития, но не и снимки от тях.

С първата си бременност Мария успя да отслабне бързо, но пък отгледа сина си без баща му. Звездата твърди, че бащата на второто й дете е любовта на живота й. Не е изключено да е имала навик да подслажда щастието си с вредни калории. Явно обаче този неприятен навик вече е в миналото.



Още по темата: общо новини по темата: 6915
05.04.2024 »
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: