Мариян за жестокото убийство на майка си: Не знам какво да кажа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:36 / 12.03.2018
2341
Крайно неадекватно поведение демонстрира днес в съдебната зала Мариян Челебиев, който е обвинен в жестокото убийство на собствената си майка, предаде репортер на Burgas24.bg.  

Както ние единствени съобщихме, страховита случка с Бандата на Рижите е отключила тежко психическо разстройство у младия бургазлия, на когото институциите дълго време отказвали да обърнат внимание. Така се стигнало до най-страшното и в петък вечерта бившият охранител удушил с голи ръце майка си.

С думите и действията си днес Мариян показа, че все още не осъзнава какво е извършил. "Какво ви интересува? Не знам какво да кажа!" – изригна в съдебната зала Челебиев. След продължително мълчание той не можа да отговори на въпроса какво всъщност иска от съда.

Държавното обвинение поиска бившият спортист да бъде оставен в ареста.  Адвокат Рачев, от своя страна настоя клиентът му да бъде пуснат под домашен арест.

В крайна сметка съдът прие мотивите на прокурора и задържа под стража Мариан Челебиев. Определението на Окръжен съд – Бургас може да бъде обжалвано пред Апелативния съд в града.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
11.03.2018 Страховита случка с бандата на Рижите отключва психическото заболяване на Мариян
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).