Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мая Манолова си призна: Срещала съм се с олигарха Божков, но не съм искала пари
Автор: Екип Varna24.bg 20:40 / 10.06.2020Коментари (7)3014
©
Ексдепутатката от БСП, бивш омбудсман и провалил се кандидат за кмет на София Мая Манолова си призна, че е имала среща с хазартния бос Васил Божков преди старта на предизборната си кампания.

Признанието тя направи в интервю за bTV.

Преди дни председателят на НФСБ Валери Симеонов обяви, че именно олигархът-беглец Божков е финансирал кампанията на Манолова.В интервюто си тя реално потвърди поне частично информацията.

На въпрос дали се е виждала с подведения под отговорност по 18 обвинения от целия спектър на Наказателния кодекс Васил Божков преди старта на кампанията си, неуспялата мераклийка за кметския стол в столицата отговори положително, но с половин уста. И се пробва да омаловажи срещата си с него като заяви, че е имала разговори с "представители на бизнеса, включително и с Божков", заявявайки, че по това време той бил "уважаван бизнесмен, с който премиерът се прегръщаше". В същото време заяви, че не е имала "финансова поддръжка" нито от него, нито от останалите, с които се е виждала, без да обясни каква тогава е била целта на разговорите. Обясни само, че срещата не била по нейно искане, както и че той, подобно на другите бизнесмени я бил питал "дали ще участва в изборите, има ли кой да се изправи срещу Фандъкова", информира "Монитор".

В същото време, докато упорито се опитваше да се разграничи от хазартния бос, Манолова реално запя в хора на атаките му срещу държавата като заяви, че част от въпросните бизнесмени били пращани от Борисов. Някои - за да я "заплашват и шантажират", други - да й предлагат пари, за да я откажели да участва във вота. "В тази кампания направи всичко, за да ме спрат. Има много представители на бизнес, на които не им се иска България да се управлява по този начин. Борисов го е страх, защото този път мачът няма да бъде уреден. Той направи всичко възможно да ме спре, за да не направя ревизия на бюджета на София. Сега ще направя ревизия на цялото му управление", заяви бившият омбудсман.

Подобно на олигарха-беглец Божков обаче и Манолова не даде доказателства за твърденията си.



Още по темата: общо новини по темата: 293
30.01.2024 »
23.01.2024 »
23.01.2024 »
22.01.2024 »
22.01.2024 »
21.01.2024 »
предишна страница [ 1/49 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Мърла вчера в предаването Лице/в лице цъкаше цъкаше, че не се виждала и не е ходила при Крадеца Божков.А сега защо си призна.Червена въшка.Може ли да е толкова гадна.И тя като К.Нинова лъже.и настройва хората.Блатото е до коленете й
0
 
 
Ама цял ден се гърчеше като глист докато си признае....И какво, не била ходила за пари....Ами за какво си ходила, ма, да ти види черните очи ли ? Или да му предложиш това, което навремето си давала на Васил Илиев...
0
 
 
Държанката на кюстендилския Висаджия.Аааа ама тя от Кюстендил ли беше ? И от БСП ? Ами да сте чули някой от задържаните олигарси или забегнали да не е закърмен и създаден от БКП и ДС,че да се чудите къде са им навързани червата на такива,като другарката Лая Лайнолова.
0
 
 
А,така до вчера твърдеше ,че дори не го познава сега каква стана....
+2
 
 
Тя няма как да даде доказателства! Може би сега прави косвени нападки,докато събира пари за да плати пак на 100- на молоумници като нея, та да спретне пак крещящ протест!....Умните хора и казаха, че друго не става от нея!))Но с Божков може и да спретне нещо, само че как ще бистри с него политиката в пандиза?!...където му е мястото!
0
 
 
Милата тя.Е как да иска пари като те и ги дават.Ех мама ви стара червени кратуни.Оня злобния каскет няма ли да каже че Герб са пратили Костинбродска при Божков.
0
 
 
А какво си искала ,май всички се досещаме: Уй.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: