Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мебио - решение за всеки!
Автор: Екип Varna24.bg 17:03 / 01.08.2019Коментари (0)2722
МЕБИО е новата онлайн платформа на българския пазар. Нашата мисия е да предложим на потребителите богато продуктово разнообразие от мебели, произведени от доказали се български и чуждестранни производители. В онлайн каталога ни имате възможността да разгледате хиляди предложения за обзавеждането и декорирането на дома, офиса или градината.

Целим се да предложим на нашите клиенти най-доброто и най-качественото като обзавеждане и да предоставим възможност за лесно, достъпно и приятно онлайн пазаруване. Дори да сме сравнително нова фирма, с нас работят усърдни професионалисти, чийто опит ни помага постоянно да се развиваме. Ние всички имаме готовността, но най-вече желанието, да Ви подадем ръка, когато имате нужда от помощ при проектиране на идеалния интериор. Вярваме, че заедно можем да създадем мечтания за Вас дом, където ще се чувствате пълноценни и спокойни.

Обикновено, голяма част от интериора е заета от мебелите в дома. С тяхна помощ ние изразяваме себе си, поради което е изключително важно да подходим с внимание и сериозност, когато избираме обзавеждането за дома. Понеже избираме мебели за дълъг период от време, то те трябва не само да ни харесват като визия, но трябва и да бъдат достатъчно удобни и надеждни. МЕБИО държи на високото качество и стилния дизайн, затова сме и основен посредник на водещи мебелни фирми, доказали се не само на българския пазар, но и на този отвъд граница. При нас ще откриете разнообразие от дивани с различен стил и дизайн, които са едни от най-добрите на пазара, тъй като са изработени с мисъл за практично приложение, успешно съчетано със стилна визия.

Мебелите, които предлагаме, са обособени в няколко основни категории и биват: Мека мебел, Дневна, Спалня, Трапезария, Кухня, Антре, Детска стая, Матраци, Градина и категория Още, където можете да намерите артикули от текстил, такива за банята или пък интериорни решения за дома.

МЕБИО си партнира и с малки фирми, специализиращи в нишовото производство, но и с такива, които специализират в изработването на конкретен по тип продукт, като например матраци, мебели за градината, детски легла или дивани. Ние поддържаме директен контакт с производителите, за да дадем възможност на клиентите да персонализират мебелите според своите лични предпочитания и желания. Вярваме, че всяка идея може да се превърне в реален, завършен продукт.

Ние от mebio.bg предлагаме на клиентите отлични цени, коректност, качествени продукти и готовност за отговор на всяко запитване, свързано с продукт или неговата доставка. МЕБИО предлага пъстра палитра от мебели с доказано високо качество, изработени от най-добрите в бранша.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: