Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Медицински център "Афродита" с успешна национална кауза
Автор: Екип на Varna24.bg 16:00 / 06.07.2021Коментари (0)3507
©
ОГРАНИЧАВАНЕ БРОЯ НА СПОНТАННИТЕ АБОРТИ В БЪЛГАРИЯ

Редица проучвания сочат, че голяма част от успешните забременявания приключват със спонтанен аборт. Обикновено абортът започва с ранни признаци и ако те бъдат своевременно разпознати и лекувани, могат да бъдат запазени голям брой случаи на застрашена бременност. Пренаталната грижа и диагностика трябва да бъдат предприети възможно най-скоро след установяване на бременността. От изключителна важност е навреме да се свържете с добър специалист, който да предприеме адекватни и превантивни мерки за овладяване на ситуацията и да се стигне до успешно износване на плода.

България е малка страна, бореща се с демографската криза без резултат. Броят на хората "на първа линия“, лекари и специалисти в т.ч. акушер – гинеколозите са оскъдно малко. Попадането в ръцете на добър специалист е трудно и обикновено отнема на българския пациент доста време в проучване. А неинформираността се оказва главен фактор при намирането на правилния специалист. За да бъдем полезни на българското общество и най-вече на бъдещите родители, направихме кратко проучване взимайки фактически данни, предоставени от "Фонд Центъра за асистирана репродукция“. Същото проучване изкарва на първо място Медицински център  "Афродита“ – гр. София за достигната най-висока успеваемост при процент раждания от инвитро процедурите в България за последните три години – ДА и то с цели 38,7%. Точно този висок процент ни накара да поискаме компетентна информация от тях, като вече доказани професионалисти.

От името на МЦ Афродита пред нас застана един от затвърдените акушер-гинеколози и специалист по пренатална медици
©
на – Д-р Георги Станулов. Трупайки своя опит като част от екип на специализирани клиники в Австрия, Великобритания и Гърция, д-р  Станулов  се присъединява към екипа на Медицински център "Афродита“. Той успява да спечели доверието на своите пациенти с опита, знанията и работната среда, с които вече разполага в клиника Афродита.

Д-р Станулов споделя, че пренаталната медицина е основен дял от медицинската наука, който се занимава с вътреутробното развитие на все още нероденото ни бебе. Пренаталната диагностика от своя страна е важна за всяка бременност, като внимателно трябва да се проследяват и трите триместъра. Опитните като Д-р Станулов акушер – гинеколози преценяват и най-малкия риск за бременната и бебето.

Повечето бъдещи майки свързват пренаталната медицина с приема на пренатални витамини, което е далеч от истината. Витамините са само малка част от целия процес на проследяване. Това се случва, както вече спомехме, поради различни обстоятелства и може би ограничени знания в тази толкова важна част от медицината. Когато попитахме доктор Станулов на какво се дължи превъзходството на Медицински Център Афродита, той ни отговори, че в клиника "Афродита“ проследяването определено става лесно, сигурно и бързо, благодарение на най-новото поколение медицинска апаратура, с която клиниката разполага. В същия момент клиниката разполага и с прекрасни специалисти.

Д-р Филипов – медицинският директор на клиника Афродита, има над 35 годишен опит в сферата на стерилитета. Ръководителят на ин витро блока – Д-р Антон Баев е професионалист не само във
©
IVF сферата, но се смята и за един от най-добрите специалисти на Балканите в оперативната гинекология. За ръководителя на лабораторията – Георги Дойчев говорят неговите високи резултати в ин витро оплождането.

Преди броени дни медицински център Афродита беше награден за "Ин Витро клиника на годината“. По време на церемонията екипът на Медицински център “Афродита“ даде изявление, че ще даде всичко от себе си, за да помогне на българското семейство да създаде поколение и да нареди София сред най-развитите градове в света в сферата на пренаталната медицина.

Във връзка с това клиниката стартира програма за БЕЗПЛАТНИ консултации на семейства с проблемно забременяване в цяла България.

От месец юли националната кауза на Медицински център Афродита е вече факт и от 13.07 всеки 2ри и 4ти вторник на месеца, между 09:00 и 12:00 – Д-р Станулов ще провежда БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ в гр.София (централата на медицински център Афродита). На 23.07 Д-р Станулов ще провежда БЕЗПЛАТНИТЕ СИ КОНСУЛТАЦИИ в гр. ВАРНА, а на 29.07 ще бъде в гр. Пловдив.

Очакваме допълнителна информация от пресцентъра на клиника Афродита, относно точните дати за гостуването на д-р Станулов в градовете Русе и Бургас.

За запазване на часове:

За гр. София – 02 419 95 65; 02 806 0060

За гр. Варна – 0897 001 740

За гр. Пловдив – 0894 925 223

Ние искаме да пожелаем на целия екип на Медицински център "Афродита“ да продължават в същия дух на борбеност, успех и професионализъм! В днешно време само хора като тях – отдадени на каузата, могат да помогнат на България да върви само напред!








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: