Медиците казали какви са перспективите пред Слави след тежката операция

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (8)
08:37 / 15.06.2018
3124
Слави Трифонов и "Ку-ку бенд" направиха грандиозен концерт в най-голямата зала в Европа – "О2 Арена Лондон" на 9 юни. Залата се оказа тясна да побере хилядите българи, дошли да подкрепят благотворителния концерт. По неофициална информация, Трифонов и екипът му заработили около 3 милиона лева, които ще бъдат дарени на деца с увреждания в България. В каузата се включиха и "Златните момичета", писа "Уикенд“. 

Според хора, присъствали на зрелищното музикално събитие в най-голямата зала в Лондон, Дългия проявил огромен стоицизъм, тъй като едва се държал на краката си. 51-годишният шоумен с мъка издържал 2-часовия концерт заради непоносимите страдания в левия си крайник.  

Очевидци разкриха пред "Уикенд", че Дългия кацнал на английското летище, придвижвайки се с помощта на патерица. Пътувал в бизнес класа на първия ред, а останалите хора от екипа му били настанени в икономична. Всички до един били облечени в черните тениски с надпис "Системата ги убива", с които излезли и на сцената. Преди месец майките на деца с увреждания не бяха допуснати в парламента насреща с депутати от БСП, тъй като бяха облечени в същите черни тениски, но с надпис "Системата ни убива". Слави и екипа му били дълбоко възмутени от отношението към тях и решили да им помогнат не само морално, но и финансово. 

Концертът в зала "О2 Арена Лондон" бе в подкрепа на родителите на деца с увреждания. 20 000 души в залата пяха патриотични песни, а всеки присъствал на концерта получил безплатно новия диск на "Ку-ку бенд" – "Песни за българи", който не се разпространява в търговските мрежи. Стотици видеа в социалните мрежи показаха фурора, който е предизвикал Дългия. Слави и баскитаристът от "Ку-ку бенд" Георги Милчев-Годжи излязоха на сцената пред хилядите нашенци куцукайки. 

Пред бенда най-отпред бяха поставени два стола – един за Трифонов и един за Годжи, който счупи крак преди половин година, но още не може да се възстанови. Слави води концерта си седнал, а Годжи също не бе активен по сцената. На сцената излязоха и малките пианисти Хасан и Ибрахим, които смаяха всички с виртуозните си изпълнения на класически произведения. Появата на рапъра Криско накара цялата зала да избухне в аплодисменти, а на припева на дуетното му парче с Дългия "Гле‘й как се прай!" хиляди нашенци затанцуваха заедно с него египетския танц с ръце. 

Както е известно, точно преди година Слави претърпя тежка операция по смяна на тазобедрената става, но проблемите му с левия крайник нямат край. Интервенцията бе извършена по спешност, тъй като трите титаниеви пирона в крака му причиняваха нечовешка болка. Година след смяната на ставата, вместо да се подобри значително, състоянието му се влошило. Трифонов с мъка се придвижвал, а всяка крачка му причинявала огромна болка. Преди смяната на потрошената му става с протеза, медиците го уверили, че ще възвърнат предишната подвижност на крака му и дори отново ще може да ходи на фитнес. Заради новата става, до края на живота си Дългия трябвало да забрави за тичането, както и всякакви физически дейности. Ако не се възстанови напълно, ще прибегне отново до инвалиден стол.

Виж коментарите (8)

Още по темата (412):
06.01.2019 Сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
09.11.2018 Вижте какви мръсни думи са скрити в българските музикални клипове!
15.10.2018 Майката на Наско от Варна: Tой е твърде неопитен за провокациите във "ВИП Брадър"
19.09.2018 Варненката Нора изгонена по сценарий, роднините й са доволни, че няма да се излага повече
03.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Слави Трифонов си взе жена за съдружник, Дилов я нарече "сив кардинал"
Още новини от Национални новини:
Джип предизвика катастрофа в Казанлък, има пострадали
Калин Стоянов: Зарадвахме отново децата от Националната благотвор...
Управителят на НЗОК Момчил Мавров ще съди Лена Бориславова
Бивш енергиен министър за "Боташ": Обвинявам депутатите в лъжа, м...
Проф. Чорбанов: Ваксината срещу коклюш, която се поставяше до 201...
Устойчив туристически сезон по Северното Черноморие очаква служеб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).