Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
"Медия груп 24" придобива национална радиоверига "Фокус" и информационна агенция "Фокус"
Автор: Георги Кирилов 16:14 / 15.04.2022Коментари (0)1057
©
"Медия груп 24“ (MG24.bg) ще придобие националната радиоверига "Фокус“ и информационна агенция "Фокус“.

Сделката обхваща цялата радиоверига (60 радиостанции в страната), информационната агенция и търговските марки на "Фокус“.

"Медия груп 24“ е предпочетена, пред няколко други кандидат-купувачи за придобиване на активите на "Фокус“.

 "Фокус“ е един от най-качествените медийни брандове в България и за нас е чест, че ще имаме възможност да го съхраним и развием в бъдеще. Ще запазим изцяло профила на радио "Фокус“ и информационна агенция "Фокус“, които са първоизточник на много от важните политически, икономически, социални и обществени новини в България. Бързината и точността, които са запазена марка на "Фокус“, ще останат приоритет за работещите в медията.

Ще доразвием изключителния информационен потенциал на "Фокус“, комбинирайки го с много и качествено съдържание от регионите, където пък "Медия груп 24“ ЕООД е безспорен лидер. Ще създадем и няколко общи новинарско-информационни продукта в София и големите областни градове. Имаме ясна визия и стратегия за развитието на "Фокус“, коментира Кирил Налджиев, управител на "Медия груп 24“ ЕООД.

"Ще продължим да надграждаме традициите на "Фокус“ с успешни професионални продукти, за да отговорим на търсенето и интересите на българската аудитория у нас и в чужбина. Ние сме информационен лидер и ще затвърдим позициите си като такъв“, коментира Диян Димитров, управител на "Фокус Нунти“ ООД.

За "Фокус“:

Радио "Фокус“ е най-голямата частна информационна радиоверига в България. Тя е част от първата частна информационна агенция "Фокус“ (focus-news.net), която предлага денонощно новини на български и английски език. Новините обхващат политическия, икономическия, обществения, културния и спортния живот в България, на Балканите и по света. В 24-часовата програма на радиоверигата новинарските и публицистични предавания се редуват с богата музикална програма. Програмата на Радио "Фокус“ печели конкурси за радиодейност и непрестанно разширява мрежата си с включването на нови предаватели в цялата страна. В момента радио Фокус излъчва на 60 честоти, покривайки територията на България.

За "Медия груп 24“:

"Медия груп 24“ е водеща медийна компания в България - лидер в предоставянето на регионално информационно съдържание, с портфолио от 8 информационни уеб сайта (Sofia24.bg, Plovdiv24.bg, ZaPlovdiv.bg, Varna24.bg, Burgas24.bg, Ruse24.bg, Blagoevgrad24.bg, Telefootball.net), безплатен регионален вестник за Пловдив - "Plovdiv24.bg Седмичен", както и едно от най-популярните в световен мащаб мобилни спортни приложения - "Мачовете по ТВ"/'Football on TV'. Апликацията оперира в 22 държави по целия свят, като е сред най-използваните спортни мобилни приложения в България, Испания, Франция, Италия, Аржентина, Колумбия и Чили.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: