Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мегз ще работи с най-младия трансджендър на Балканите
Автор: Екип Varna24.bg 09:32 / 30.11.2020Коментари (0)1543
©
Модната дизанерка Мегз ще работи по общ проект с най-младия трансджендър на Балканите - Филип, понастоящем Анджелина. Това сподели самата Анджи в социалните мрежи, запитана от почитателите си дали ще работи с Миглена Каканашева-Мегз.

"Да, тя се свърза с мен и ако ми допаднат условията, ще имаме скоро общ проект", разкри Филип, който от няколко години е пълноправен представител на дамската аудитория.

Филип Димитров, който претърпява над 10 операции, за да се превърне в жена, без никакви мъжки полови белези, става все по-търсен за модни проекти и рекламно лице заради екзотиката си и голямата си прилика с плеймейтката Николета Лозанова.

Анджи, който без свян разкрива, че изкарва парите си чрез богати спонсори и срещу сексуални услуги, сподели кадър на кореспонденция с Мегз, която го търси за създаването на проект. Дизайнерката започва разговора с опит за сближаването и пита Филип как се чувства. Той отговаря, че е добре, и пита на свой ред същото. Каканашева също добавя, че е добре, и решава да премине директно към бизнес въпросите си, като пита Филип дали е съгласен да работи по проект с нея. Според запознати става въпрос за красиви манекени за модните колекции на Мегз, като Филип ще влезе в ролята на модел.

За момента според разговора Мегз още не е наясно с визията на проекта в главата си, но избистря детайли, които включват и младия трансджендър. Разбира се, Анджи си знае цената и очаква Мегз да й даде добра парична оферта и хубави условия за работа, срещу които да й бъде модел.

Всъщност позирането не е непознато за Анджи, тъй като младежът, роден с полов член през 1998 г., има зад гърба си заснет порнофилм с не един, а с няколко мъже. Видеото за възрастни е отпреди години и Анджи се гордее с него, въпреки че то вече не е налично в мрежата, пише "България днес".

Шоубизнесът е познат на момъка от Кюстендил, който вече живее като принцеса в столицата, след като навлезе и в певческата сфера. Преди месеци Анджи записа песен и клип, но те така и не видяха бял свят. А според обясненията й твърде много дами вече има във фолка, за да се бута и тя, като запазва проекта за собствена консумация. Феновете на дизайнерката и джендъра вече са притаили дъх и очакват с нетърпение общия им проект.



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: