Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мегз ще работи с най-младия трансджендър на Балканите
Автор: Екип Varna24.bg 09:32 / 30.11.2020Коментари (0)1545
©
Модната дизанерка Мегз ще работи по общ проект с най-младия трансджендър на Балканите - Филип, понастоящем Анджелина. Това сподели самата Анджи в социалните мрежи, запитана от почитателите си дали ще работи с Миглена Каканашева-Мегз.

"Да, тя се свърза с мен и ако ми допаднат условията, ще имаме скоро общ проект", разкри Филип, който от няколко години е пълноправен представител на дамската аудитория.

Филип Димитров, който претърпява над 10 операции, за да се превърне в жена, без никакви мъжки полови белези, става все по-търсен за модни проекти и рекламно лице заради екзотиката си и голямата си прилика с плеймейтката Николета Лозанова.

Анджи, който без свян разкрива, че изкарва парите си чрез богати спонсори и срещу сексуални услуги, сподели кадър на кореспонденция с Мегз, която го търси за създаването на проект. Дизайнерката започва разговора с опит за сближаването и пита Филип как се чувства. Той отговаря, че е добре, и пита на свой ред същото. Каканашева също добавя, че е добре, и решава да премине директно към бизнес въпросите си, като пита Филип дали е съгласен да работи по проект с нея. Според запознати става въпрос за красиви манекени за модните колекции на Мегз, като Филип ще влезе в ролята на модел.

За момента според разговора Мегз още не е наясно с визията на проекта в главата си, но избистря детайли, които включват и младия трансджендър. Разбира се, Анджи си знае цената и очаква Мегз да й даде добра парична оферта и хубави условия за работа, срещу които да й бъде модел.

Всъщност позирането не е непознато за Анджи, тъй като младежът, роден с полов член през 1998 г., има зад гърба си заснет порнофилм с не един, а с няколко мъже. Видеото за възрастни е отпреди години и Анджи се гордее с него, въпреки че то вече не е налично в мрежата, пише "България днес".

Шоубизнесът е познат на момъка от Кюстендил, който вече живее като принцеса в столицата, след като навлезе и в певческата сфера. Преди месеци Анджи записа песен и клип, но те така и не видяха бял свят. А според обясненията й твърде много дами вече има във фолка, за да се бута и тя, като запазва проекта за собствена консумация. Феновете на дизайнерката и джендъра вече са притаили дъх и очакват с нетърпение общия им проект.



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Масови протести срещу цените на горивата
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1596) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: