Мексикански милиардери искат да строят суперлуксозни комплекси край Балчик

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:24 / 07.05.2012
702
Дубай 2 край Балчик може да изникне скоро. В суперлуксозния комплекс искат да инвестират групата от седем милиардери от Мексико, които в събота пристигнаха у нас.

Богаташите са били впечатлени от комплекса "Трейшън клифс", където вчера се проведе голф турнира "Св. Георги". Още в първия ден от визитата си те проявиха интерес към бившето военно летище в Балчик, което скоро ще бъде дадено на концесия.

Освен от него обаче гостите били впечатлени от девствената природа в региона и възможността да бъдат закупени огромни терени за развлекателни комплекси. Подобно на румънската кралица, която е избрала градчето за свой летен дворец, мексиканците били привлечени от мекия климат и сравнително ниските цени на имотите в региона.

В неделя групата милиардери се включи в известния у нас голф-турнир на "Трейшън клифс". Най-вероятно в понеделник милиардерите ще отпътуват обратно за родината си.

Източник: в. "Стандарт"


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Дете на кандидат-депутат простреля друго дете в Търновско
Ще бъде ли спрян вносът на коли втора ръка?
Фон дер Лайен поздрави Гордана Силяновска-Давкова за избирането й...
Главчев и част от министрите в кабинета посетиха църквата "Св. Ди...
Плащането на зъбни протези от Касата се отлага
Валежите ще продължат и утре, а температурите се понижават


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).