Месец и половина след трагедията в живота й Емилия взе съдбовно решение

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:16 / 04.07.2018
3718
Фолкпевицата Емилия ще се завърне на музикалната сцена през юли. Повече от месец изпълнителката бе далеч от светския живот, след като през юни катастрофира тежко на магистрала "Тракия" с годеника си Жорж Башур. В ужасяващото произшествие загина 19-годишният ѝ доведен син Феди Башур. Емилия беше няколко дни на лечение в столична болница, а след излизането си от лечебното заведение обяви, че за неопределено време спира с професионалните си изяви. Певицата изпадна в тежка депресия и с любимия си Жорж не излизаха от дома си. Напоследък фолкпевицата постепенно започна се завръща към нормалния си живот.

Емилия е започнала отново да посещава фризьора си, за да възвърне изоставения си блясък. Възобновила е и социалните си контакти. Тя отново се събира с приятелката си Весела Тотева, която е позната като бивша телевизионна водеща и жена на ексфутболиста Елин Топузаков. Двете дами се събират в домашни условия с децата и се отдават на няколкочасови приказки.

Източници на "Хотарена" разкриха, че до края на юли Емилия ще се завърне и към участията си в нощните заведения. Заради неочаквания отпуск, в който излезе, тя пропусна да спечели няколко хиляди лева, а летният сезон е отлична възможност да навакса, тъй като предложенията от морето валят постоянно.

След катастрофата Митко Пайнера проявил пълно разбиране към ситуацията и заявил на Емилия, че може да отсъства колкото дълго реши. Сега тя иска отново да пее, за да може да е сред хора и напълно да пребори обхваналата я депресия. Нейни колежки са категорични, че са готови да ѝ помогнат да се аклиматизира, и дават пълната си подкрепа за нея в този труден момент.

Емилия показа раздвижване и в профилите си в социалните мрежи, като за момента се ограничава единствено в публикуването на стари спомени и нищо ново. Нейни приятели се отбелязват с нея при всяка възможност, което доказва, че фолкпевицата е преминала периода, в който само стои вкъщи.

Виж коментарите (0)

Още по темата (412):
06.01.2019 Сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
09.11.2018 Вижте какви мръсни думи са скрити в българските музикални клипове!
15.10.2018 Майката на Наско от Варна: Tой е твърде неопитен за провокациите във "ВИП Брадър"
19.09.2018 Варненката Нора изгонена по сценарий, роднините й са доволни, че няма да се излага повече
03.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Слави Трифонов си взе жена за съдружник, Дилов я нарече "сив кардинал"
Още новини от Национални новини:
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...
Meteo Balkans: Идват нови валежи. Има риск от наводнения, това мо...
От кои вируси трябва да се пазим тази пролет
Рибарите по морето са много притеснени
Д-р Аспарух Илиев от Берн: Спрете с целуването на бебето и струпв...
Студентски стол в голям наш град стана хит: Предлага салата за 1,...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).