Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Месец преди Великден: Ще бъде ли по-скъпо агнешкото месо тази година?
Автор: Екип Varna24.bg 08:39 / 02.04.2024Коментари (0)1431
©
Великден и празничната трапеза. По традиция българското месо запазва цени по-високи от вносното, а най-изгодно продължава да излиза купуването на живи агнета, уверяват животновъди.

Прогнозите за цените на агнешкото месо са тази година те да не са много по-различни от миналата или да са минимално повишени поне на българската стока.

"Всички разходи се увеличават - вода, ток, ветеринарно-медицинските обслужвания. Трябва да се увеличат субсидиите", заяви в eфира на обществената телевизия Ахмед Джуджев, фермер в русенското село Тръстеник.

Между 22 и 29 лева за килограм се продава агнешкото в момента в Благоевград, като прогнозата е да няма промяна в цената до Великден.



Още по темата: общо новини по темата: 199
11.05.2024 »
08.05.2024 »
07.05.2024 »
07.05.2024 »
07.05.2024 »
07.05.2024 »
предишна страница [ 1/34 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Стрелба по Роберт Фицо
Енергийна криза
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мигрантски натиск към България
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: