ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Месопреработвателите изпитват остра криза за свинско и говеждо месо | ||||||
| ||||||
По повод готвените нови стандарти, които да определят какъв процент месо ще има в колбасите, д-р Чамова коментира: "Процентът месо е много относително, зависи покоя рецепта го гледате. Това са много изкуствени неща, които се създават, едно изкуствено напрежение. Българският потребител е манипулиран от най-различни от най-различни организации, от различни лобита на вносители на продукти не български." 240 хиляди тона свинско месо са нужни за годишното задоволяване на българския пазар. Две трети от тях се налага да бъдат внасяни, посочи шефът на Асоциацията на месопреработвателите д-р Светла Чамова. "С говеждото месо е още по-трагично. Пилешкото е единственото, което си има и производство, и пазари, и възможности за износ." |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Покажи:Всички | Само на регистрирани | Моите | На приятелиПокажи и всички отговори
на 09.06.2018 г.
0
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Премахват незаконни постройки от възлово място в центъра на Варна
13:44 / 27.03.2024
Цеци Красимирова: Да, развеждам се
12:18 / 27.03.2024
Победителят от Hell's Kitchen с нова луксозна придобивка
11:55 / 26.03.2024
Пожар във Варна!
11:52 / 26.03.2024
Слави Трифонов се завръща в bTV
14:26 / 27.03.2024
Важно за всички варненци от НАП Варна, над 4,2 млн. лв. са замесени
09:46 / 26.03.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета