Михаил Билалов става водещ на "Фермата"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
16:42 / 07.08.2019
1412
Горещ слух обикаля телевизиите – актьорът Михаил Билалов може и да се завърне на екран наесен, но не в доскорошния си стол на водещ на предаването "Стани богат“ по БНТ, а като част от риалитито "Фермата“, пише Блиц

 Откакто новото ръководство на обществената телевизия постави под въпрос съществуването на играта за знания в програмата си, всенародният любимец Джаро от "Под прикритие“ е получил няколко доста любопитни предложения.

Едно от тях е било именно от "Фермата“, в която вече по традиция част от състезанието между участниците са историческите куизове. Билалов е апетитна хапка за продуцентите, както заради факта, че досега не е продавал личното си пространство на нито едно риалити, така и заради колоритната си биография.

Познанията му като ландшафтен архитект със сигурност могат да бъдат използвани в култивирането на градината, която ще изхранва играчите в риалитито, а физическата му издръжливост е калена от дългогодишни занимания с айкидо.

Над година актьорът се развихри и като водещ на "Стани богат“, което усъвършенства и знанията му в доста дисциплини. Ако предаването не продължи съществуването си в БНТ, Билалов спокойно може да се впише като даскал по история във "Фермата“, от която вече са заявили интерес. Още повече, че преди да си има вземане-даване с БНТ, Джаро изгради топли "Връзки“ с екипа на bTV покрай участието си в едноименния сериал в ефира им.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).