Милена Живкова към починалия Ангел Генов: Къде се разбърза, момче!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
09:56 / 05.09.2021
1850
Смъртта на 43-годишния актьор Ангел Генов потресе актьорските среди, които все още не могат да повярват на случилото се.  

"Не мога да повярвам! Играхме заедно в пиесата на Теодора Димова - " Кучката", неговият дебют в театър "София", направи силна роля, защото беше много талантлив! Къде се разбърза, момче!!!! Светло да ти е", бе реакцията на актрисата Милена Живкова, която познаваме от хитовия сериал "Откраднат живот".   

Припомняме, че актьорът е открит мъртъв в апартамента си в Лондон. След като не отговарял по телефона си два дни, приятелите му повикали полиция и разбили вратата на жилището му, където открили тялото на Ангел.

Ангел Генов е син на известни актьори – Нели Монеджикова и Антоний Генов (1950 – 2006). Роден е през 1978 г., завършва НАТФИЗ "Кръстю Сарафов в класа на професор Надежда Сейкова. Играе на сцената на Театър "Българска армия“, докато не заминава за Лондон, за да постъпи в актьорската школа MetFilm School.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Започва Страстната седмица: Ето какви са обичаите
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).