Министър Димитров ще посети областите Бургас, Варна и Добрич

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:06 / 11.08.2022
878
Служебният министър на туризма д-р Илин Димитров ще проведе работна среща в Бургас с местната администрация и представители на туристическия бизнес от Южното Черноморие. Срещата ще се състои днес, 11.08.2022 г., в Областна администрация Бургас.

За представителите на медиите е предвиден брифинг в 18:00 часа. На 12.08.2022 г. (петък), министър Димитров ще посети района на Северното Черноморие. Той ще проведе среща с местната администрация и представители на туристическия бизнес от областите Варна и Добрич.

За представителите на медиите е предвиден брифинг в х-л "Интернационал“, к.к. "Златни пясъци“, около 11:00 часа. Предвидена е възможност и за изявления за медиите след разговорите с туристическия бранш в к.к. "Албена“, хотел “Маритим Парадайз Блу", в следобедните часове. Министър Димитров ще посети и района на свлачището в близост до плаж "Моби Дик“, между Албена и Балчик.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Песен на Българското училище "Иван Вазов" в Париж се цели в рекор...
Кондева за частната детска болница: Спрямо мен не е упражняван ни...
Кандидатите от ГЕРБ-СДС в Кочериново: За нас е важно всяко едно н...
Енергийният министър: Няма да има съществено поскъпване на тока
НИМХ с най-актуалната прогноза за следващите дни
Проф. д-р Костадин Ангелов: Сухиндол има неразкрит туристически п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).