Министър Сачева ще гостува в ИУ-Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
15:54 / 10.12.2020
1127
Бивши и настоящи студенти от
Икономически университет:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Между Икономически университет – Варна и Министерството на труда и социалната политика ще бъде сключено споразумение за сътрудничество. Документът ще бъде подписан от министъра на труда и социалната политика Деница Сачева и ректора на ИУ – Варна проф. д-р Евгени Станимиров на 11.12.2020 г. в 9.00 ч. в академичната сграда на висшето училище.

Предметът на споразумението е взаимно сътрудничество между Икономически университет – Варна и Министерството на труда и социалната политика чрез дирекция "Жизнено равнище, демографска политика и социални инвестиции" с оглед подпомагане успешното реализиране на политиките, целите и задачите на двете страни. То се сключва на основание Стратегическа цел 3, Оперативна цел 3.2 Интегриране на корпоративната социална отговорност (КСО) в обучението, образованието и научната дейност от  План за изпълнение 2020 – 2021 г. на Стратегията по КСО 2019 – 2023 г., както и на основание Приоритет 4: Действие 2: Създаване на партньорства и сътрудничества с висши училища, предлагащи обучение по социално предприемачество и популяризиране на партньорствата.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
"Сиела Норма" ще осигурява машинния вот на изборите на 9 юни
Синът на известен наш бизнесмен: Без да се замислих, приех покана...
Главчев: Финансирането за държавната детска болница е осигурено
Габриела Пеева, обвинена за убийството на мъжа си: Не съм извърши...
Внимание! Започват вечерни акции по време на великденските празни...
Мая Манолова: С Ваня Григорова сме в равнопоставено партньорство


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).