Министър сравни протестите и вота на недоверие с мач

Автор: Георги Василев
Коментари (0)
10:56 / 15.07.2020
1575
Министърът на околната среда и водите Емил Димитров направи интересен коментар в Пловдив относно протестите, които люлеят цялата страна от няколко дни и вота на недоверие от страна на левицата, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Екоминистърът дори сравни ситуацията с футболен мач:

"Въпросите трябва да се решават в Народното събрание, а не на улицата. Когато два отбора играят, хубаво е да има правила и резултатът да е ясен на терена, а не след края на мача съдията да го обяви в съблекалнята. Аз съм част от екипа на Борисов. На полувремето не мога да сваля фланелката и да сложа друга! Трансферните прозорци са на 4 години.

Всеки български гражданин има право да се изрази. Вие може да имате различно мнение от моето, но това не е задължително да ви прави врагове. Ако това питате, не ми е приятно да ме наричат част от мафията. Може би това е част от предизвикателството. Аз съм на страната на премиера Борисов. Помагам и давам всичко от себе си.

Вотовете са право и част от демокрацията. Това е една от малкото форми, с които опозицията може да привлече медиите към себе си. Това е разрешено и е нормална практика. Щом се включат камерите, държанието става друго“.

Plovdiv24.bg излъчи на живо брифинга. Ако желаете да бъдете уведомени при бъдещи излъчвания на живо, абонирайте се за нашия канал в Youtube Plovdiv24.bg или ни последвайте във Фейсбук: Plovdiv24.bg новини.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Започва Страстната седмица: Ето какви са обичаите
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).