Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Миролюба Бенатова: Хората в автобуса са изключително уплашени
Автор: Екип Varna24.bg 16:29 / 27.01.2009Коментари (0)879
Въоръженият похитител е 33-годишен мъж от Севлиево. Той е заплашил шофьора с пистолет и е поискал да бъде доведен негов познат, който миналата година е причинил катастрофа, при която съпругата на похитителя е загубила детето си. Миролюба Бенатова, журналистката от БТВ, е вътре в автобуса, тя е една от пътуващите, отвлечени вероятно, предаде Дарик радио.

В телефонен разговор журналистката Миролюба Бенатова заяви:

Миролюба Бенатова: Аз не съм в автобуса, не съм похитена и детето на човека не изгубено поради катастрофа. Имало е лек удар, причинен от неговия познат Петър Ганев, лек удар по бременната жена на този човек, която не е пострадала по никакъв начин тежко. За този инцидент похитителят Мирослав Блажев е разбрал преди няколко дни. Има живо и здраво родено на 17 януари дете, което по никакъв начин не е пострадало при инцидента през август месец. В случая според мен смятам, че става въпрос за неуравновесен човек. Не знам до каква степен историята, която той разказва за инцидента с неговия познат, е истинска. Това, което знаем със сигурност, е, че той има истински пистолет, който е показал на 37-те пътници в автобуса София-Варна, които са го приели достатъчно насериозно, за да му повярват, че той има и бомба в багажника на автобуса, както твърди. Аз разговарях лично с този човек и аз съм един от хората, които са подали информация на МВР, така че си позволявам да нанеса тези корекции. Аз го попитах неговата жена пострадала ли е при този инцидент, той каза - не. Той самият ми разказа, че става въпрос за удар със страничното огледало на автомобила. Той не е най-уравновесеният от хората, с които съм разговаряла в живота си и наистина нещата, които казва, до някаква степен трябва да бъдат подлагани под съмнение.

Репортер: Само един въпрос уточняващ, тъй като от МВР твърдят, че тази жена е загубила детето си при инцидента. Това е официалната информация, а ти казваш, че това не е вярно?

Миролюба Бенатова: Този човек има живородено дете на 17 януари, което се казва Рени Славова Блажева. Ако тази жена беше изгубила плода при инцидента през август детето нямаше да бъде родено.

Репортер: Как се чувстват хората в автобуса, уплашени ли са много?

Миролюба Бенатова: От това, което аз разговарях с хората в автобуса, те са изключително уплашени, защото, независимо какъв е бил инцидентът от август месец, в момента има 37 души, които са заплашени, на които не им се разрешава да излизат от автобуса и които виждат пред себе си един истински опасен човек с истински пистолет.

Източник: Дарик




Още по темата: общо новини по темата: 5
28.01.2009 »
27.01.2009 »
27.01.2009 »
27.01.2009 »
27.01.2009 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: