Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мишо Шамара неочаквано защити рома, който взриви България с обидните си коментари
Автор: Силвия Станева 08:44 / 09.04.2019Коментари (13)1988
© Фейсбук
Във видео Мишо Шамара изказа позицията си и защити циганчето, което нарече българите  "мърши" и боклуци". Ексрапърът заяви, че всички са нападнали детето, но никой не вижда нещата от друг ъгъл.

Припомняме, че Гилбърт Стефанов публикува скандалното видео, а след него майка му също качи клип в мрежата и защити сина си. Днес циганчето качи ново видео, в което каза, че искрено съжалява за случилото се и заяви, че не е очаквало да стана така и целта му е била единствено да събере повече гледания и лайкове.

Ето какво каза Мишо Шамара за целия скандал: 

"Не мога да повярвам колко елементарно се разсъждава у нас и българите повтарят глупости и разпространяват езика на омразата като папагали. Като първични същества и хлебарки... Като чукнеш на масата и хлебарката бяга наляво надясно", каза ексрапърът, цитиран от Блиц.

"Замислете се. Първо някакво дете псува България и българите. Защо? Безпричинно ли? Гледах видеото на майката, бях блокиран до днес, защото пак на някакъв расист му заявих, че е расист и той ме репортна. Чак сега ми разблокираха профила. Чухте ли другото нещо в интервюто на майката? Защо тя мисли, че българите са ш*бани? На всеки един лайв са псували момчето постоянно", добави той.

"Във всички лайв видеа у нас всеки ден от тях 30 милиона са с псуване на цигани и в това няма никакъв проблем! Един циганин се осмелява да псува българите и става голям проблем. Майката казва как всеки път са го пребивали българи постоянно. Изнервило се! Те са го спуквали от бой само защото е мургаво?! Е как да обича България? Аз и 4 милиона българи избягахме от България. У нас българите не живеят добре, а циганите живеят още по-зле.  

Не е правилно, естествено.. ама знаете ли колко неправилни неща стават. Проблемът е расизмът и ксенофобията, които постоянно биват вменявани в България", добави още Шамара.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 09.04.2019 г.
+1
 
 
Що давате трибуна на някакви некадърници с претенции за значимост?!?! Тая варненска нула трябва да се остави на забвение.
+1
 
 
Мишо, балък смотан, никой не те помни и не те знае, но ти контролно пляскаш тъпотии да не те забравят малкото хора, които направиха грешка да си купят албума ти. Остани там завинаги, на готово, както си свикнал.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 09.04.2019 г.
+4
 
 
Мишоооо, много си зле! Цигани много, но България е една! Ама, ти как да го разбереш..
+5
 
 
Циганчето се извини и каза, че всичко било за повече гледания. Сега къде му отидоха на този НПО-вец умопомрачителните дълбоки размисли? И между другото, за тези, които са повярвали на извинението: поразровете се, има и много по-стари видеа, където същото цигане казва, че ще плюе на гроба на Левски. Циганите могат да те излъжат 200 пъти да им простиш и на 201-вия пак ще ти забият ножа в гърба. Запомнете това.
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 09.04.2019 г.
+2
 
 
"Във всички лайв видеа у нас всеки ден от тях 30 милиона са с псуване на цигани". Някой да ми превежда в ефир, моля! И как ги измисли тези 30 млн? Че те на ден не се качват толкова клипове от цяла България.
+6
 
 
Мише аре карай си тира в Америката и не се меси в нещата. Или още ти кихат парички да плюеш а??????? Защо давате поле на изява на един.....
+4
 
 
Много сте ми интересни такива индивиди. Отивате в други страни, някои работите, други точат социалните им системи, финансирани от години от местните и започвате да ръсите умни мисли как в България нищо не става и сте готови, когато рано или късно нещата и тук се понаредят от балъците, които сме тук, да дойдете на готово. Е благодаря от такива патриоти. Стойте си там, сменете си гражданството и забравете всичко българско. Тези, които са отишли да учат и да се обогатят от опита на другите народи и са готови въпреки всички неуредици тук да се върнат и да помогнат за оправянето на тази държава, са винаги добре дошли и истинските ПАТРИОТИ на България.
+6
 
 
Мишо,добре,че бяха проститутките,та да се видиш с пари... Таланта ти беше пълна скръб... Друг е въпроса,че не приемам коментари от хора,които не живеят в България...бъди здрав!
+13
 
 
Ти си същият малоумник като циганина.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: