Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мистериозно почина най-известният сервитьор в Пампорово
Автор: Екип Varna24.bg 22:38 / 08.04.2022Коментари (0)1084
© Facebook
Тежка трагедия застигна семейство Таневи от Смолян. Тренадафил Танев, познат в града като Тренди, е починал в Генуа, Италия.

Сумата, необходима за прибиране на тленните останки на Трендафил Танев, е събрана с помощта на много дарители, съобщи дъщеря му.

"С мама искаме да изкажем огромни благодарности към всички наши приятели, близки роднини и съграждани. Всички ни помогнахте толкова много в този ужасен момент в живота ни. Благодарение на добрината им ще можем да приберем тати вкъщи. Благодаря на смолянската полиция, която реагира толкова бързо, за да разберем истината за случилото се. Благодарим на всички медии, които организираха кампанията, за да ни помогнат“, каза Таня Танева, цитирана от СмолянПрес.

"Тренди имаше много приятели, доброжелателен и на мравката път правеше", казват още дъщеря му и опечалената млада вдовица.

Трендафил бе професионален сервитьор дълги години на Пампорово. 50-годишният смолянчанин заминал да работи в чужбина, след като заради коронавируса намаляла работа в заведенията. През уикенда Трендафил си купил автобусен билет от Алмонте /Испания/ до София. Дъщеря му обаче загубила телефонна връзка с него в деня, в който пътувал към дома си. Притеснени семейството му се обадили на автобусната фирма. От там лаконично им обяснили, че го свалили на автогарата в Генуа/Италия/. Бил започнал да буйства, искал да се самонарани и изплашил останалите пътници. За това го свалили от автобуса, въпреки че имал билет.

Не потърсили обаче нито съдействието на местните власти като полиция, не се обадили дори на роднините, разказва през сълзи дъщеря му Таня. Тя и майка й веднага отишли в смолянската полиция и Трендафил бил обявен за общодържавно издирване. На следващия ден им съобщили, че са го открили в Генуа починал в следствие на инцидент.

"Тепърва ще търсим отговорност и отговори от автобусната фирма, защо са го изхвърлили като куче на улицата, без да се обадят на никого. Сега най-важното е да си го приберем вкъщи“, каза дъщеря му.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Тежка катастрофа в столицата: Момче и момиче са загинали!
Бум на коклюш в България
Почина сливенският митрополит Иоаникий
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (417) 14%
Добре, но можеше и по-добре (395) 13%
Не се справи (578) 19%
Пълна трагедия (1612) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: