Митака от "София ден и нощ" предложи брак на фолк певица

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:10 / 02.05.2019
3854
Един от най-чаровните ергени сред актьорите вече е сгоден. Кристиан Кирилов, който е по-известен като Митака от телевизионния реалити формат "София ден и нощ“ е предложил брак на приятелката си фолк певицата Джулия, съобщава "HotArena". Интересното е, че двамата не бързат да си кажат официално "Да“, а намеренията им са това да се случи поне след една година, споделят запознати.

Припомняме, че любовта между Крис и Джулия пламна малко преди коледните празници. За връзката им тогава разкри младата изпълнителка, която обясни, че отчита като плюс факта, че и двамата са част от родния шоубизнес. "Един човек, който не е в шоу бизнеса, по-трудно би приел това, което правиш", сподели неотдавна тя.

"Ние имаме доста близък начин на живот. В това отношение нещата се получават добре и не се стресираме“, допълва своята любима Кирилов.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).