Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Митко Павлов към премиера: Гложди ме фактът, че одеве оставих 50 кинта за кисели млека, плодове и паста
Автор: Екип Varna24.bg 13:14 / 29.01.2022Коментари (40)31450
©
Шоуменът Димитър Павлов с отворено писмо към премиера Кирил Петков. Павлов смята, че ако си гласувал имаш право да търсиш отговорност. В текста му се споменават за високите цени на продуктите, които, според него, остават на заден план в сравнение с казусите около Сотир Цацаров, Иван Гешев и Северна Македония.

Г-н Премиер,

Винаги съм вярвал, че ако си гласувал имаш право да търсиш отговорност. Не ми е работа, вероятно, но ме гложди фактът, че одеве оставих 50 кинта за кисели млека, плодове и паста.

Не ми е работа да коментирам, че Премиерът в момента има участие в един форум, в общи линии събрани да си чешат езиците, докато не е ясно дали утре няма да спрат тока в някои общини.

Не ми е работа да коментирам, че Гешев и Цацаров са хипер важни казуси, както и Северна Македония, но горивата са почти 3 кинта и повличат всичко след себе си.

Не ми е работа да коментирам, но има ли начин Премиерът да излезне и да ме успокои, да ми каже какво се предприема в тази насока, да ми каже какво бързо ще се промени в АЕЦ наредбите и т н. Защо ще се взима отново огромен заем.

И прочее.

Не ми е работа да коментирам, но аз съм гласувал за теб и поне това ми дължиш. Извинявам се, че минах на "ти". Извинявам се, че в поста не коментирам предишните 12 години крадене и мините заложени по пътя.

Извинявам се, че коментирам преди да минат поне 100 дни, но вярвам, че съм гласувал за човек с когото мога да говоря на един език. Извинявам се, че съботно....








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Господин Павлов, хубаво е човек да има позиция и да я показва. Но... Въпреки всичко още преди една година алармирах, че ще стигнем до тук и всички, които гласувахте вкупом ще останете излъгани. Аз обикновения човек. А вие все пак сте представител на някаква интелигенция. Е, наслаждавайте се сега на това. Лошото в случая за мен е, че моите петдесет лева не са като вашите петдесет лева. Това е поредния грабеж на народа с участието на БСП.
0
 
 
Там ти е проблемът, че си гласувал за престъпници. Сега ще им сърбаш попарата.
0
 
 
Как е възможно български лекарства в съседни държави да са по евтини,а наша бира в Германия да е с цена под лев.Тока който внасян в Македония от България по евтин,даже с данък телевизор на семейство.Бензина също.Не вдигайте заплатите,за да се биете в гърдите Гастарбайтерите ни на запад работят една седмица за наем,втората за ядене,третата за транспорт,услуги,цигари и прищявки.Но четвъртата спестяват или пращат на родителите си за да си платят сметките.А са по ниско заплатени от местните.Аз имам три имота,не плащам наемдве коли и не смея да се сравнявам с холандец с които имаме сходства в бизнес,семейство,среда.Държавата там е майка,България е мащеха.Колегата е с печалба 5 процент,а аз много над това,но .....
0
 
 
Точно вие нямате право да се оплаквате.Защо не кажеш каква част са тези 50 лв от парите ти.На 15 хлд.колко са.
+1
 
 
Ама как може да говорите такива неща... Кирчо и неговата шефка Х. Му-фа, денонощно не спят..... тормозят се, че българите са толкова бедни. С цялото си сърце се борят ден и нощ да вдигнат доходите. Милеят за България.. рецитират слова на Вазов, и пр.и пр.
-2
 
 
Абе вие наистина сте много зле,щом си мислите че отново всичко се върти около България....Щом си мислите,че щтракваш с пръсти и един човек е виновен за всичко,което се случва.Ама на българина все някой трябва да му е виновен.
+3
 
 
Още по лошото е ,че никой не ги е избирал тези не можещите .Спечелиха с фалшив вот от манипулираните машини.Машини ,на който се гласува само във Венецуела и Хондурас и никъде друдаде в целия свят
0
 
 
Ами лесно е да сипеш *умни* приказки в ефира,но накрая все пак излиза,че и ти си в групата на *80% дебили*,митенце!Защо си гласувал за него - може да обясниш в ефир,че да се посмеем,на чича умника.
+3
 
 
15 млрд нов заем са заложени за тази година според министъра на финансите Асен Василев.
0
 
 
Яж пържоли има мръвки по 5 лв.кг.Сакви са тези пасти.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Великден 2024 г.
Природни стихии
Мигранти и бежанци
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: