Митьо Очите, преди да падне покосен: Копелета мръсни... убиха ме!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:38 / 10.06.2016
1846
"Копелета мръсни...убиха ме!", изплакал Димитър Желязков-Очите и паднал покосен на пода на ресторанта в Слънчев бряг, в който се разигра кървавия екшън снощи. 

В препълнения с туристи ресторант Очите влязъл минути по-рано с петима свои охранители, пише в подробен репортаж "Уикенд".

Групата пристигнала в заведението, за да се срещне с конкурентна бригада, най-вероятно част от структурите на арестувания само преди дни в Бургас охранителен бос Николай Мечков.

Димитър Желязков обаче останал неприятно изненадан от неочаквания отпор, който среща бандата му. Трима или четирима мъже, които са били в ресторант "Фор Ю" откриват стрелба срещу Очите и гардовете му още при влизането им в ресторанта.

"Изстреляха се над 50 куршума! Беше страшно, все едно си в Бейрут! Стреляха с малки автомати, както и с пистолети. Бяхме петима души, имахме среща в ресторанта в 9 ч. Преди това се разхождахме по алеята в Слънчев бряг. 

В уречения час влязохме в ресторанта и веднага ни засипа дъжд от куршуми. По масите имаше семейства, които вечеряха, имаше и майки с малки деца. Подът и стените в ресторанта бяха оплискани в кръв. По чудо нямаше още жертви", разказва очевидец на кървавия екшън.

Бодигардът Александър бил улучен първи с два куршума в главата. Според запознати, дори да оцелее Митьо Очите ще остане инвалид.

Минути след невижданата престрелка, антимафиоти блокираха болницата и напълниха улиците на курорта. Десетки клиенти в ресторант "Фор Ю" също не били пускани да си тръгват.

"Млади майки бяха държани повече от 2 часа в ресторанта, за да бъдат разпитани. Обстановката беше като от филм на Тарантино - кръв, мозък и пищящи хора...", описват ужаса свидетели на незапомнената стрелба.

Според очевидци в мафиотското меле се включили общо над 40 души. Първият, който натиснал спусъка на 9-милиметровия пистолет "Макаров", бил благоевградчанин с прякор Дудата, който събирал лепта от таксиметровите шофьори от името на Николай Мечков.

Мъж в сини дрехи и гола глава, отговарящ на описанието на Дудата, бе изведен от ресторант "Фор Ю" около час след касапницата. Заедно с Дудата бяха арестувани още няколко човека, сред които и жена. Според твърденията на посетители на ресторанта, арестуваната дама опитала да скрие и изнесе пистолетите, с които благоевградските мутри посрещнали армията на Митьо Очите.


Виж коментарите (0)

Още по темата (113):
19.12.2022 Пак фалстарт на делото срещу Митьо Очите
22.12.2017 Делото за стрелбата по Митьо Очите не успя да стартира
21.04.2017 Пожар в ресторанта, в който простреляха Митьо Очите в Слънчев бряг
12.04.2017 Шефът на прокуратурата в Бургас: Нямам информация Митьо Очите да е стрелял във "4You"
20.01.2017 Митьо Очите отишъл да яде кюфтета във "4 you" с 30 въоръжени "дружки"
17.11.2016 Митьо Очите отново в болница заради болки в корема
Още новини от Национални новини:
Спиралата на борчовете и защо затънахме до над 420 млн. лева необ...
Шкварек след изтеклия запис: С кои, по-точно, олигарси се борят П...
"Кеш в торби": Изтече скандален запис между Кирил Петков, Асен Ва...
Зрелостници сигнализираха за проблеми и на втората задължителна м...
Гърмежи и валежи до часове
БНБ затяга критериите за отпускане на ипотечни кредити: Ето какви...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).