Млад мъж шокира гостите на панорамен ресторант със самоубийствен скок от терасата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (6)
12:14 / 09.04.2016
1339
Млад мъж сложи край на живота си, като скочи от най-горния етаж на най-високия русенски хотел "Рига" в петък вечерта, потвърдиха от полицията в Русе. Трагедията се разиграла в 22,10 часа, съобщи шефът на ОД на МВР в дунавския град старши комисар Теодор Атанасов.

23-годишният русенец бил гост на намиращия се на най-високото ниво на разположения на брега на Дунав хотел-ресторант "Панорама". Изведнъж обаче мъжът заявил на хората наоколо, че иска да скочи от терасата на заведението. 

Те го гледали учудено, но докато подадат сигнал в полицията, младежът отишъл на открития балкон и скочил надолу. Той починал на място при падането от високия хотел, който има над 16 етажа.

"Вероятно човекът е имал психически проблеми. Говорел несвързано, неразбираемо на хората наоколо и те не успели да го спрат да извърши самоубийство", обясни Атанасов. 

Вчера полицията продължи да разследва случая, но е ясно, че човекът сам е посегнал на живота си.

Това е и втори подобен случай на самоубийство със скок от високия хотел "Рига" само в рамките на месец. В началото на март, 27-годишен русенец дори си нае стая на 7-мия етаж, а след това скочи от терасата на служебния паркинг и загина на място, припомня "24 часа".


Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Песен на Българското училище "Иван Вазов" в Париж се цели в рекор...
Кондева за частната детска болница: Спрямо мен не е упражняван ни...
Кандидатите от ГЕРБ-СДС в Кочериново: За нас е важно всяко едно н...
Енергийният министър: Няма да има съществено поскъпване на тока
НИМХ с най-актуалната прогноза за следващите дни
Проф. д-р Костадин Ангелов: Сухиндол има неразкрит туристически п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).