Млад варненец намери смъртта си при ужасна катастрофа на пътя Русе - Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:26 / 30.07.2018
10011
Един човек е загинал, а друг е с опасност за живота след тежка катастрофа на пътя Русе - Варна. Инцидентът е станал още в събота в участъка между разклона за село Езерче и село Осенец.

Лек автомобил "Сеат Леон", движейки се в посока гр. Цар Калоян - гр.Разград, управляван от Я.М. на 27 г. от гр. Варна, губи контрол над управлението, завърта се наляво, навлиза в лявата лента за движение и се сблъсква с движещия се в посока гр. Разград - гр.Цар Калоян л.а. "Опел Сигнум",  управляван от Т.М. на 33 г. от гр. Русе.

Вледствие на ПТП-то, водачът Я.М. и пътуващият с него И.В., на 35 г., от гр. Варна са откарани от екип на Спешна помощ гр.Разград в спешно отделение, където по-късно водача Я.М. почива. Пътникът  И.В. е настанен в ОАИЛ при МБАЛ гр. Разград с политравма и временна опасност за живота, съобщават от ОДМВР-Разград.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Започва Страстната седмица: Ето какви са обичаите
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).