Млада "дама" загази! Откриха наркотици и предмети с вид на културно-исторически ценности в дома й

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
09:43 / 20.06.2020
2364
Над 50 грама амфетамин  и над 80 обекта с вид на културно-исторически ценности са иззели от частен дом полицейски служители от РУ- Нови пазар, съобщават от пресцентъра на полицията в Шумен.

Наркотичното вещество е намерено в имот на ул."Цар Симеон", обитаван от 32-годишна местна жителка. След активна работа по получен оперативен сигнал и в хода на специализирана полицейска операция за противодействие на държане и  разпространение на наркотични вещества в ранните следобедни часове вчера било предприето претърсване в обитаваното от жената жилище.

Криминалисти намерили общо 13 прозрачни пликчета, като всяко от тях съдържало бяло, във вид на бучки вещество. При извършения полеви наркотест реагирало на амфетамин. Иззети са близо 53 грама от наркотичното вещество.

По време на претърсването в имота били открити 84 обекта с вид на културно-исторически ценности. Иззети са, назначена им е експертиза.

32-годишната жена, която не е криминално проявена е задържана за срок до 24 часа в полицейското управление в Нови пазар. Образувано е досъдебно производство, като материалите по случая са докладвани на дежурен прокурор в окръжната прокуратура в Шумен. Работата по документиране на престъплението продължава под негово наблюдение.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...
Сандов: Време е за собствена парламентарна група на "Зелено движе...
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Българчета с пълен комплект медали на Международната олимпиада по...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).