Млада изпълнителка изнася "концерти под карантина"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:32 / 24.03.2020
972
През последните дни станахме свидетели на много клипчета в социалните мрежи за това как хората живеят в условията на социална изолация. В групата "Забелязано в Пловдив" можем да видим концерт на открито по време на карантина.

Откритото е балконът на жилищен блок. Ако певицата в клипа Ви се е сторила позната, не бъркате. Тя е Венета Цонева, която спечели журито на кастингите на тъмно в "Гласът на България"  по bTV. Младата изпълнителка взела решението за концерт на балкона си импровизирано. Взела пример от колегите си в Испания и Италия. По този начин искала да повдигне настроението на пловдивчани, които са в социална изолация.

Реакциите на нейната инициатива са много положителни. Клипът с изпълнението ѝ е споделен над 30 000 пъти, разказва Венета Цонева пред "bTV". Според нея българите са емоционални като испанците и италианците, но не са толкова смели. Певицата е много доволна, че е преминала кастингите на "Гласът на България" и е в отбора на Графа. Споделя, че на сцената на шоуто е изпитвала само вълнение, но не е имало никакъв страх.

"Гледам цялото ми ежедневие е да е само музика", споделя Венета, която сега следва магистратура по ударни инструменти и пее в бенда на певицата Ивана.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на тези служители
ЕК призова България да подобри своя национален план в областта на...
НСО с позиция срещу твърдения на Денков: Охраната не му била отне...
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% преднина пр...
БНБ: Външният дълг на България нарасна с над 160 млн. евро за год...
Главчев с важна среща, разговаря с представители на Националния с...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).