Млада майка разказа за ужаса, който е преживяла в к-с "Славейков"!

Автор: Иван Сотиров
Коментари (3)
15:41 / 06.07.2022
700
Млада майка разказа в социалните мрежи за ужаса, който е преживяла в бургаския ж.к. "Славейков" по-рано днес. Пиян мъж е вдигнал скандал на деца, едно от които е било дръпнато за тениската. Жената е била ругана и нападната, след като е отправила забележка към него, имало е и други потърпевши.

Burgas24.bg публикува целия разказ без редакторска намеса:

Преди минути станах свидетел, а след това и участник в свада с един пиян възрастен мъж в кв. "Славейков" до бистро "Grog", до блок 4.

Разказвам ви тази история, защото съм жена, родител и съпричастна с болката на другите.

Прибирам се с дъщеря си, която е на 1г. към вкъщи и ставам свидетел на пияния господин, който псува, три деца на 12-13г. възраст, играещи с топка, без да са го предизвикали. Дръпна едното дете за тениската и започна да му вика и да го ругае. От всички възрастни минувачи се намесих единствено аз. Децата побягнаха, останах сама с дъщеря си, която се стресна от ругатните и аз побягнах, догони ме и ми посегна. Не му отвърнах, а побягнах към заведението. След мен потърпевши бяха още няколко жени с деца и един тийнейджър, който го снима с телефона си. 

Звъннах на 112 и докато очакваме полицията цирка продължи. Господина излезе на улицата и спираше колите, след това влезе в един от магазините, където също крещя и всяваше смут... Предстои да подам жалба, но по закон могат само да го предупредят... до следващия път.

 С този пост искам да благодаря на полицаите, които се отзоваха.

Също така  апелирам всички хора, които минават покрай такива инциденти и ги подминават- УТРЕ МОЖЕ ДА СТЕ ВИЕ НА НАШЕ МЯСТО!

Не бъдете безучастни към глупостта и насилието!

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).