Млада шофьорка блъсна две патрулки и полицаи, отказа да бъде тествана

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
10:46 / 26.04.2018
4721
28-годишна димитровградчанка е ударила 2 служебни полицейски автомобила и униформени полицаи и е отказала проба с "дрегер“. Вчера в 19,40 часа, младата жена е шофирала по улица "Бригадирска“ в Димитровград лек автомобил "Форд Мондео“ с несъобразена скорост. Водачката е ударила спрял на платното полицейски автомобил "Опел", обозначен с надпис "Полиция“ и с включени звукови и светлинни сигнали. След това е извършила маневра движение на заден ход и е ударила последователно полицай /с охлузване по десен крак и дясна ръка/ и спрелия зад него друг патрулен автомобил също обозначен с надпис и включени звукови и светлинни сигнали.

От ПТП-то е пострадал и друг служител, който е с комоцио. Двамата полицаи след преглед са освободени за домашно лечение. По случая е образувано досъдебно производство по чл.343 ал.1 буква "а“. Водачката е отказала да даде проба с техническо средство, но е дала кръвна проба. Задържана до 24 часа.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...
Meteo Balkans: Идват нови валежи. Има риск от наводнения, това мо...
От кои вируси трябва да се пазим тази пролет
Рибарите по морето са много притеснени
Д-р Аспарух Илиев от Берн: Спрете с целуването на бебето и струпв...
Студентски стол в голям наш град стана хит: Предлага салата за 1,...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).