Млада жена без книжка спретна гонка с полицията

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (6)
11:14 / 15.08.2016
1019
Бургазлийка спретна луда гонка с полицията. В събота около 01.30 ч. служители от Второ Районно управление - Бургас забелязали, че по бургаската улица "Ванче Михайлов" в посока "МБАЛ - Бургас криволичейки и изпреварвайки рисково се движи л.а. "Фолксваген Голф", с бургаска регистрация. Подали светлинен и звуков сигнал, но автомобилът не спрял, а продължил движението си в посока изхода за София. На кръговото на изхода за София "Фолксвагенът" направил обратен завой и отново се насочил към бул. "Стефан Стамболов", където е спрян.

Констатирано е, че автомобилът е управляван от 21-годишната Д.А. от Бургас, с който се придвижвали и 39-годишният Г.В. и 43-годишният Г.Б., и тримата от Бургас. Полицаите установили, че Д.А. е лишена от правоуправление, автомобилът е спрян от движение и няма "Гражданска отговорност".

Д.А. отказала да бъде изпробвана с дрегер за употреба на алкохол и наркотици, като заедно с другите двама мъже, е задържана за срок до 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство.

Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Читател на Plovdiv24.bg: На магистрала "Тракия" е много опасно в ...
МВР съобщи за затруднения при тази услуга
Сузанита за Кристиан: Обичаше високите скорости, но винаги е бил ...
Бойко Борисов: Сега всички отвън разбират каква огромна грешка са...
Борисов за АЕЦ "Козлодуй": Няма да ви стигнат нито работниците, н...
Борисов с реакция след покушението над словашкия премиер Роберт Ф...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).