Младен Маринов към полицаите: Бяхте палени със слама, замеряни с бомбички и унижавани, но издържахте

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
12:16 / 05.07.2021
1583
Бившият министър на вътрешните работи Младен Маринов поздрави във фейсбук колегите си по случай 142-та годишнина от създаването на Министерството на вътрешните работи.

"За първи път след 1992 година, когато с решение на правителството 5-ти юли бе определен за празник на Министерството, ще празнувам този ден като гражданин, който вече не е част от системата на МВР. Но въпреки това, бъдете сигурни, аз си оставам един от Вас! Годината след последния 5-ти юли, който отбелязахме в условията на ограниченията, наложени заради пандемията от COVID-19, бе изпълнена с много предизвикателства пред Вас, служителите на МВР. Категоричното ми мнение е, че Вие се справихте с всички тях".

"На първо място, заедно с нашите медици и учителите на децата ни, Вие бяхте денонощно на първа линия във войната с коварната зараза. В най-трудните дни именно Вие, с риск сами да се заразите, превозвахте до болниците тези, за които това бе въпрос на оцеляване. Заедно с лекарите и медицинските сестри Вие спасявахте човешки животи. И, да, българските полицаи бяха и продължават да бъдат част от успешния ни модел за справяне с пандемията. Благодаря Ви като български гражданин!".

"Миналото лято, отново Вие, бяхте палени със слама, замеряни с бомбички и унижавани по безпрецедентен начин. И отново издържахте. Справихте се. Запазихте гражданския мир в България, запазихте човешки животи и не позволихте да се лее кръв в центъра на българската столица".

Бившият МВР шеф е категоричен, че въпреки изострената предизборна ситуация и политическия натиск, всички в министерството ще бъдат гарант и за честността на предсрочния вот на 11 юли.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).