Младо семейство загина в адска катастрофа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (13)
11:13 / 04.08.2016
1286
Младо семейство румънци загина, а 4-годишното им дете пострада тежко при пътен инцидент край кърджалийското село Пчеларово. Инцидентът стана тази сутрин малко преди 8 часа. 

Мъжът е бил на 34 години, а жената на 36. За живота на детето вече няма опасност, както и за шофьора на камиона. Букурещки "Форд", пътуващ към Гърция с висока скорост, навлязъл в насрещното и се блъснал странично в камион. 

При удара тежкотоварният автомобил буквално е бил качен върху мантинелата, след което се е завъртял и е паднал напречно върху пътя. Фордът, предизвикал катастрофата, е смачкан до неузнаваемост. При инцидента е пострадал и друг румънски автомобил, при който обаче има само материални щети, а пътуващите в него са в шок. 

Експерти са категорични, че вината за катастрофата носи румънският водач, камионът се е движил с 80 км/ч при ограничение 90. Пътят Кърджали-Хасково е отцепен заради тежката катастрофа, а колите се пренасочват по обходен път през село Пчеларово.

 



Източник: в. "24 часа"

Виж коментарите (13)
Още новини от Национални новини:
Енергиен експерт: Ако цените са правилно регулирани, дори няма да...
Председателят на Съвета на ректорите: Недопустимо е магистър да в...
В сезона на баловете - какви мерки ще предприеме полицията, за да...
Протест заради заплати: Държавните университети затварят врати
Росица Матева от ЦИК: Новости има при бюлетините, а гласуването н...
АПИ с информация за АМ "Хемус", ограничава се движението за някои...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).