Младши съдия встъпи в длъжност в Окръжен съд-Разград

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
13:46 / 30.08.2021
1415
На 30 август в Окръжен съд-Разград се състоя официална церемония по встъпване в длъжност на младши съдия Петър Милев, успешно завършил задължителното първоначално обучение в Националния институт на правосъдието, назначен с решение по Протокол №30 от заседание на Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет, проведено на 27 юли 2021 г.

Младши съдия Милев бе представен пред магистратите от заместник-председателя на Окръжен съд – Разград, съдия Анелия Йорданова. Тя поздрави магистрата като му пожела здраве и успехи. Приветствия към съдия Милев отправиха и останалите съдии, както и съдебният администратор.  

Съгласно изискванията на Закона за съдебната власт, младши съдията положи клетва и подписа клетвен лист в присъствието на магистрати от правораздавателната институция.

Петър Милев е на 31 години, родом от Асеновград, но живее в Пловдив. Завършил е специалност "Право“ в СУ "Св. Климент Охридски“. Работил е като юрисконсулт в международна компания и като адвокат към Адвокатска колегия - Пловдив. Семеен с две деца.

 

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Затворът край Дупница, в който няма да има решетки, ще приеме пър...
Цената на природния газ през май: КЕВР очаква понижение с около 5...
Увеличиха заплатите на тези служители


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).