Много пиян мъж направи страшна катастрофа, в колата - младо момиче!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (8)
16:40 / 10.05.2016
672
Пиян шофьор предизвика тежка катастрофа в Русе, след като преди това е участвал в още един пътен инцидент. Автомобилът му се е ударил в крайпътен бетонен скат, шофьорът е леко пострадал, предаде кореспондентът на БГНЕС. 

Инцидентът е станал около 10 часа сутринта. 40-годишният русенец е пътувал с "Ланчиа" по бул. "България", когато е засякъл друг автомобил.

Въпреки че катастрофата не е била сериозна, мъжът е продължил с висока скорост, за да избяга от местопроизшествието. С него е било и младо момиче.

Заради високата скорост и употребения алкохол той е изгубил управление и автомобилът му е прелетял през тревните площи, за да се забие в бетонния скат на пътен възел "Охлюва" към булеварда. 

На мястото са били извикани екипи на "Спешна помощ", полиция и пожарна, тъй като автомобилът е бил на газ. Водачът му е със счупен нос и травма на главата, а момичето не е пострадало.

Очевидци разказаха, че те са отказали първа помощ от хората, които са се притекли на инцидента, и не са се държали адекватно. При проверка с дрегер алкохолната проба на шофьора е показала 2,83 промила. 

Взета му е и кръвна проба. Започнато е бързо производство срещу водача, разследването продължава.

Виж коментарите (8)
Още новини от Национални новини:
Гастарбайтери: В България е страхотно, изкарваме по 1200 лева мес...
Бум на летните инфекции у нас
БСП избра заместник на Нинова
Инцидент с влака Варна - Русе
СГП наблюдава разследването, свързано със заловената пияна съдийк...
Медици наблюдаваха на живо 30 ендоскопски манипулации във ВМА


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).