Много "жълто" издание обясни защо Слави изчезва завинаги от малкия екран

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:30 / 28.03.2018
4023
Искания предаването на Слави Трифонов да бъде незабавно свалено от екран пристигат системно в СЕМ под формата на оплаквания от телевизионни зрители. Това съобщава "Шоу". Публикуваме материала без редакторска намеса. Доколко истинен е той - ще прецените самите вие:

Сред най-честите причини за напористото зрителско желание са вулгарен език и арогантно поведение в ефир, на което според мнозина е безумно да продължава да се дава трибуна.  Онова, което голяма част от зрителите очакват от членовете на Съвета за електронни медии, ако се съди по множеството оплаквания, постъпващи там, е незабавно сваляне от ефир на "Шоуто на Слави". "Спрете този водещ!   Не можем да търпим повече! Преля всякакви граници!"   гласи част от постъпило в регулатора писмо. А председателят на СЕМ доц. Георги Лозанов пояснява, че не СЕМ е упълномощен да спира или сваля от ефир тв предавания (Лозанов отдавна не е шеф на СЕМ - Бел. ред.).

"Понякога исканията са абсурдни и невъзможни, но гледната точка на зрителя е различна", твърди Лозанов. "Шоуто на Слави" удря всички рекорди за просташко и вулгарно предаване. Безумно е как това долнопробно шоу, което излага цяла България, още не е свалено от ефир!", пък гласи един от гневните коментари на тв зрители. Справка показва, че годишно в медийния регулатор постъпват около 6000 сигнала срещу телевизионни предавания, реклами или филми, а техните податели най-често са хора на средна възраст. Всеки от тези сигнали задължително получава отговор. Освен "Шоуто на Слави" телевизионният зрител недолюбва най-често още "Съдебен спор" (заради "нарушаване на човешките права") и "Съдби на кръстопът" (заради "неподходящо време на излъчване").

Междувременно в социалната мрежа фейсбук изпълнителят Дамян Попов също погна Слави – но не заради предаването му, а заради негов скорошен статус по повод автоинцидента, причинен от певицата Дивна, който едва не отне живота на приятелката й – световноизвестния модел Кристин Илиева. "Много е лесно и много любимо да нападаш човек, когато е най-слаб и уязвим.   Да ме извинява г-н Трифонов, но тезата му е безкрайно абсурдна   Да сравниш случая на Дивна и Максим Стависки е безумно! Дивна не е убила (и Слава Богу) никого и не е употребила алкохол или някакви субстанции", пише Попов. И добавя: "Явно всички, които хейтват и нападат, са безгрешни шофьори и никога не са превишавали скоростта или може би са застраховани от инцидент на пътя! Желая бързо оздравяване и на двете момичета!!! Колкото до закона, разбираме от специалистите, че не се влиза в затвора за неумишлено причиняване на средна телесна повреда. Дишайте!"

Виж коментарите (0)

Още по темата (412):
06.01.2019 Сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
09.11.2018 Вижте какви мръсни думи са скрити в българските музикални клипове!
15.10.2018 Майката на Наско от Варна: Tой е твърде неопитен за провокациите във "ВИП Брадър"
19.09.2018 Варненката Нора изгонена по сценарий, роднините й са доволни, че няма да се излага повече
03.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Слави Трифонов си взе жена за съдружник, Дилов я нарече "сив кардинал"
Още новини от Национални новини:
Производител: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а ...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
Експерт посъветва: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения. Щ...
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Лековит извор, за който от векове се носят легенди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).