Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Модни тенденции при мъжките якета
Автор: Екип Varna24.bg 11:25 / 05.11.2018Коментари (0)2101
В мъжката мода днес се залага не просто на свободния тренд, а на аутфит, който разкрива характера на мъжа. Ако до тийнейджърска възраст майките са тези, които старателно избират облеклата на малките мъже, стремят се да избират достатъчно топли якета, със закопчаване до горе, със задължителна качулка и дълбоки джобове за ръцете, то когато мъжа сам започне д избира зимното си облекло вече нещата придобиват друго измерение. Но това не означава, че в студа за да е модерен младия мъж ще избере развлечен суитчър. Днес на пазара се предлагат супер стилни якета тип пухенки, с които връхната дреха се превръща в моден акцент, който освен това предлага безупречен комфорт на тялото. А новостите не са само по отношение на кройката, а също и съобразени с ярки цветови комбинации, които провокират и впечатляват. Мъжки якета от световно известни марки развенчават мита, че за да е модерен мъжа той не бива да носи яке. Напротив, със стилна връхна дреха през зимата също можете да бъдете забелязани, защото якетата не са това, което бяха.

Но как да изберете подходящото за Вас яке? Има ли определени правила или просто залагате на вашия стил и го следвате? Идеята на покупка на ново зимно яке е свързана най вече с необходимостта от ново такова, а не са изключени и такива действия, които са продиктувани от модните тенденции за предстоящия зимен сезон.

Ето основните правила за избор на мъжко яке, които не бива да подценявате. Както при всеки други тип облекло е определящо да уцелите точния размер. Не се изсилвайте и не взимайте размер L, ако носите М. Обикновено заради това, че през зимата носим по-дебели тениски и пуловери се застраховаме и взимаме размер по-голямо яке. Но всъщност това е изключително грешно, тъй като големия размер яке по-скоро ще ви стои като подарено, отколкото като такова, което сами сте си купили. А освен това съвременните модни тенденции по отношение на мъжките якета са за по-вталени и прилепнали по тялото облекла, които подчертават приятната ви фигура.

След размера обърнете внимание на екстрите. Тук имаме предвид качулка, подплата, джобове. Независимо, че става въпрос за мъжко яке имайте предвид, че производителите на качествени маркови продукти влагат изключително внимание към тези детайли. Свалящата се качулка е доста практичен аксесоар към якето и при по-мека зима можете да го сваляте, а когато температурите станат твърде ниски да прикачите качулката с помощта на цип или копчета(в зависимост как е предвидено в модела). Като заговорихме за качулки няма как да подминем един доста интересен детайл, а именно акцента от естествен или изкуствен пух. Много от мъжете ще останат леко изненадани, тъй като до преди две години този елемент бе типичен за дамските якета, а мъжките  се отличаваха с изчистен аутфит. Но тъй като пухкавия детайл по протежението на качулката стана унисекс акцент все повече модни мъжки якета го притежават. Към допълнителните екстри ще добавим джобовете. Наистина не е хубаво а има прекалено много такива по якето, тъй като това е предпоставка да ги пълним с всевъзможни неща като цигари, ключове, телефон. идеята на джобовете е при ниски температури да поставим ръце в тях за да ги предпазим от измръзване.

А избора на мъжко яке е индивидуален и съобразен с личните предпочитани на мъжа, затова сами преценете дали новото ви яке да бъде с качулка, кожен елемент или повечко джобове.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Парламентарни избори 2023 г.
Почина патриарх Неофит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: