Момченце изпадна в кома, след като изпи ракията на дядо си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:23 / 21.04.2019
1296
11-годишно момче изпи половин литър ракия и изпадна в кома. Инцидентът станал в санданското село Склаве, където детето било на гости с майка си при дядо си и вуйчо си, съобщава струма.бг. Инцидентът станал вчера следобед, докато майка му била на фризьор. Момчето намерило пластмасово шише от минерална вода с ракия и го изпило.

Не след дълго малчуганът започнал да залита и повръща, а два часа по късно изпаднал в кома. Близките му потърсили помощ на тел. 112 и с екип на Спешна помощ детето е транспортирано до санданската болница. Сформиран е екип от специалисти, веднага е назначен скенер и медицински изследвания на малкия пациент, който бил неадекватен.

Момчето е настанено в реанимация на санданската болница, където му е направена стомашна промивка, а след това е включено на системи.

По случая е образувана преписка. Полиция е посетила адреса, на който живее детето. Предстои да бъде разпитано в Детска педагогическа стая, след като бъде изписано от болницата. От родителите му вече са снети обяснения.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).