Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Моторист: Кортежът на Радев ме изхвърли от пътя
Автор: Екип Varna24.bg 08:31 / 26.08.2020Коментари (17)1504
©
Според мъжа, който обаче не съобщава името си, колите са возили президента Радев. От службата за охрана нямат информация за такъв инцидент, нито сигнал Кортежът на президента Румен Радев е засякъл моторист в събота и едва не го е изхвърлил от пътя. Това твърди пред сайта bmm.bike участник в ситуацията, случила се на Подбалканския път.  НСО обясниха, че нямат данни за подобен инцидент с техен автомобил, пише "24 часа".

Разказът на моториста, чието име е представено в сайта само с инициали, обаче бе потвърден и от негов колега, станал свидетел. Сайтът и мотористът твърдят, че става дума за кортежа от НСО на президента Радев. Обясняват го с това, че в събота държавният глава участва в отбелязването на 143-ата годишнина от Шипченската епопея. На връх Шипка той произнесе слово в 12 часа. Около 2 часа по-късно И. С. карал мотора си в отсечката между селата Розино и Иганово. Зад него се возела приятелката му. Точно излязъл от завой, а срещу него се задал кортеж.

“Cтoтинa мeтрa зaд мeн oщe eдин мoтoр. И точно когато излязох на правата, видях коли на НСО с включени светлини. В момента, в който ни видяха, водещата кола на НСО с висока скорост директно се изнесе и започна да кара фронтално срещу мене. Набих спирачки и се изнесох максимално вдясно, колкото можех, де. Защото асфалтът на пътното платно свършва с 10-15-сантиметров праг. Ако го докосна, всеки се сеща какво ще стане…

А колата на националната ни охрана мръдна още повече, за да може изцяло да ми затвори пътя. Докато се опитвах да намаля, буквално карах по маркировката, а онзи продължи да кара с висока скорост точно срещу мене. Правата отсечка е дълга около 200-300 метра. И действието се разви за няколко секунди. В последния възможен момент, преди да ме отнесе, водещата кола на НСО се прибра в своята си лента и целият кортеж продължи да “лети".

Не искам да си мисля какво можеше да се случи. И нямаше да реагирам така, ако отзад не возех приятелката си. Този човечец, както и другите от кортежа, въобще не намалиха скоростта. По това време нямаше други на пътното платно. Бяхме само ние, с двата мотоциклета. Ами ако на мое място беше някой по-неопитен колега?". 

Това разказва пред сайта мотористът. Негов приятел, карал зад него, потвърждава историята.



“НСО така си карат",
коментира пред сайта мъжът.

Потърпевшият предлага как подобни ситуации да бъдат избягвани:



 “Ако участниците на пътя са толкова опасни за хората в бронираните джипове, за да не се случват такива неща, нямам абсолютно нищо против от данъците ми да се купят 2-3 хеликоптера. С тях да си пътуват, само и само по пътищата да няма ситуции като нашата. Аз ще пътувам по-спокойно, официалните лица ще пътуват по-бързо, пилотите ще правят нальота, който им е нужен. Всички печелят", казва мъжът. И посочва, че през годините много шофьори са го поставяли в неприятни ситуации на пътя, но тази с НСО е най-сериозната.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това е съвсем нормална маневра на колата отпред, откъде да знае кой си или какво караш , ревльо.
+1
 
 
Да хванали са го през колата и са го изхвърлили нямали си по важна работа ми с него ще се занимават
0
 
 
Предлагам Разпутин за кмет на Пловдив!Харесва ми,как разсъждава и как всеки сарказъм му е чужд!Пък,май и английски поназнайва,само дето с правописа клони към зиро,но...нищо!
+1
 
 
А кортежа на бойка ти го забива вече 11 години ама си траеш нали ве
0
 
 
ОСТАВКА!!!рџ›©пёЏрџ›©пёЏрџ›©пёЏрџ›©пёЏрџ›©пёЏ
0
 
 
Пичове,слагайте си регистратори и тогава друго ще обясняват.Така се оказва че изобщо не си бил на тоя път,според НСО разбира се.
-1
 
 
Като ви чета коментарите си правя извод, че нямате друга работа и затова си пишете пълни глупости, ама простотия от всякъде не ви е срам на Бойко бил мотора, моториста бил от Герб и т. н. простотии, е затова няма да се оправим защото разсъжденията ви са пълни със нули вътре, ЗИРО!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: