Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Моторист се изгаври с полицаи, те дори не тръгнали след него
Автор: Екип Varna24.bg 09:19 / 27.05.2021Коментари (19)1384
©
Десетки сигнали за гонки с коли и мотори в Пловдив.  Заради високите скорости по време на една такава гонка за малко не се стигна до фатален инцидент с полицаи на пътя. Случаят е от преди ден и беше споделян и коментиран многократно в социалните мрежи. На клипа се вижда как  мъж с мотор с бясна скорост препуска по централния булевард на Пловдив "Цар Борис Трети Обединител“.

Мотористът, който сам е направил запис на опасното си изпълнение, влиза с мощна скорост в тунела. После излиза от него. И при опит да бъде спрян от двама полицейски служители, които му вдигат стоп-палка, той едва не ги премазва. Минава покрай тях с пълна газ и не спира.

Екипът на Нова потърси полицията за коментар по случая. Оказа се, че двамата полицаи, които са били застрашени от този инцидент, не са докладвали за него и дори не са тръгнали след извършителя. След като от МВР се запознаха със записа обявиха, че ще издирят нарушителя и той ще бъде наказан с цялата строгост на закона.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
то те станаха като богове недосегаеми е*ават ни за щело и нещело корумпирани до безобразие сабират се на вълчи глутници и слекота пишат актове 5 пъти по големи от пенсията на маика ми и за кво да намалеели ПТПтата .надпреварват се с коя от коя нелепици а тиквеникат си поставил за цел да качва софянци на градския транспорт .и намаляха ли смъртните случаи като последните 5 години тикван гласува нелепиците си НЕ . НАПРОТИВ . ЗА ТОВА КАЗВАМ САМО ТАКА И ДА СТАВАМЕ ПОВЕЧЕ БРАВО НА МОТОРИСТА НАПРАВИХ НИ на маимуни .и заслужават да получават маймунско поведение към тях
-3
 
 
Браво на моториста. Така трябва да се държи със скапаните куки....да ги беше прегазил, изроди мръсни!
+3
 
 
Всеки ден града след 21ч се превръща в писта за тези малоумници! И така от поне 5 години става все по-зле и никой не прави нищо по въпроса. Толкова ли е сложно да се издирят и да им се отнемат моторите!
-2
 
 
Къде го намерихте този бавно развиващ състезател да коментира. Кви работи говори тоя индианец само тои си знае???
-2
 
 
Нали ги видяхте старшинките какво правят.Застанали след тунела,дето от тъмно на светло за малко нищо не се вижда и те точно там.Втория дра щна се изпречи пред мотора,за да може моториста да го блъсне.Абе аланхоолю,ти малко акъл имаш ли.Парво пазиш себе си и после мислиш да изкараш някой лев от бързащия моторист.Имах сащото на кръстовището на Практикер в Кичука.На десен завой старшинката ми застанал на 3 метра от кръстовището срещу колата.Викам добре де,ако съм пиян,ако объркам пе*алите и натисна газ вместо спирачна нали съм те утепал.Той се учуди защо му говоря така.И на него му обясних-ти си още млад,научи се първо да се пазиш после да спираш коли.Много полицаи си отидоха акерне.Ето заради такова спиране.
+6
 
 
После пази моториста. Как да ги пазиш, минават на милиметри от колата с висока скорост. В нашия лунен пейзаж ако решил леко да кривнеш за да заобиколиш дупка и такъв олигофрен като този минава, няма как да избегнеш инцидента. Някои мотористи са пълни олигофрени
+5
 
 
От МВР казали, че щяли да го издирят и накажат с цялата строгост на закона. А казали ли са какво ще се прави с двамата служители, които не само демонстративно са отказали да изпълнят служебните си задължения, но и са прикрили нарушенията, без да докладват?
+1
 
 
Опъват едно тънко стоманено въже на нивото на каската и чакат....
на 27.05.2021 г.
+7
 
 
След това идва един момент когато близки и познати казват - Той беше толкова кротък и възпитан . Как можа на него да се случи непоправимото.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: